Gyerekeknek – Talpreflexológia

Gyorslinkek

Gyerekeknek – Talpreflexológia

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

családi kép

Gyerekeknél is jelentős javulás várható talpreflexológia alkalmazásakor, az egészséges energiaáramlás helyreállításával. A talpon rengeteg idegvégződés és meridiánpont található, minden szervünk megfeleltethető egy-egy pontnak vagy vonalnak a talp meghatározott területén. A reflexpontokra kifejtett jótékony masszírozás nem fájdalmas, nincs mellékhatása.
Különösen hatékony terápia az immunrendszer erősítésében, krónikus felső légúti, vese- és húgyúti problémáknál, emésztési bántalmakban szenvedőknél, étvágytalanság előfordulásakor, ezen kívül lelki problémák feldolgozásában is segít. A talpreflexológia az idegeket és a belső szerveket is stimulálja,élénkíti a vér- és nyirokkeringést, segít a tápanyagfelvételben, és a méregtelenítés hatásfoka is javul.

Ár

  • Talpreflexológia, gyerekeknek, első alkalom 11 000 Ft

    10 éves korig - 30 - 40 perc

  • Talpreflexológia, gyerekeknek, kontroll 7 000 Ft

    10 éves korig, hetente javasolt kezelési terv alapján - 20 - 30 perc

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Talpreflexológia