BEMER – speciális mágnes és fényterápia a kozmetikában 50% kedvezménnyel

BEMER – speciális mágnes és fényterápia 50%-os kedvezménnyel  a svájci BINELLA Pro Youth orthomolekuláris esszenciákkal végzett tű nélküli mezoterápiás kezeléshez illetve Thalion arckezeléshez

Fenti esztétikai eljárásainkat a  BEMER – terápiával tesszük még hatékonyabbá, ezáltal az egészségügyi és esztétikai kezelések egyedülálló kombinációját valósítjuk meg Egészségközpontunkban.

Egészség, szépség természetesen!

Mi a jelentősége? Nemzetközi tudományos vizsgálatok által is alátámasztottan a BEMER az emberi szervezet mikrokeringésére gyakorol pozitív hatást. A mikrokeringés létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szövetek és a szervek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Fényterápiával kiegészítve a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak. Emellett különböző bőrproblémák is kitűnően kezelhetők. A BEMER emellett kiemelkedő segítséget nyújt a gyulladások, alvászavarok és mozgásszervi panaszok gyógyításában is.

Egy korlátozott vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és egyes betegségek oka lehet. Látható jelei pedig az arcon, a bőr állapotán is megmutatkozhatnak.

Egészségközpontunkban az elektromágneses impulzust és speciális fényt egyidejűleg alkalmazó BEMER 3000 SLT Plus továbbfejlesztett orvostechnikai eszközt alkalmazzuk (professzionális, állványra szerelt 3 paneles, nem matracos kialakítás) a BINELLA Orthoexpert Pro Youth hatóanyag-beviteli elektrokozmetikai kezelésünknél a tökéletes bőrállapot eléréséért.

Ne feledje, a szépség belülről fakad.  A lehetőség Önben rejlik, a tudás és az eszköz szakembereinknél!

A kezelésekről bővebben itt olvashat:

Fiatalító tű nélküli mezoterápiás kezelés BINELLA szérumokkal