Bőre immunvédelméért tartós ránctalanítással

 

A kúra első kezelése kedvezménnyel vehető igénybe:

Exkluzív komplex, intenzív szépségterápia a svájci BINELLA Pro Youth orthomolekuláris esszenciákkal személyre szabott hatóanyagkombinációval

Arckezelés
22 000 Ft helyett 18 800 Ft
90-100 perc
Arc- és dekoltázskezelés
24 800 helyett 20 800 Ft
105-115 perc

Prémium arckezelések látványos eredménnyel

 

THALION Intenzív feszesítő FIRM & LIFT arckezelés
16 900 Ft (18 500 helyett)
professzionális, természetes Thalion készítményekkel - 70 perc

Immunrendszere védelméért

Alábbi egészségügyi szolgáltatásaink 10% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Egészségügyi állapotfelmérés Magnet Space-szel orvosi homeopátiás tanácsadással
16 000 Ft helyett 14 400 Ft
45 perc
Homeopátiás szakorvosi konzultáció
14 000 Ft helyett 12 600 Ft
45 perc

Ajándék BEMER – speciális mágnes és fényterápia a kozmetikában

Ajándék BEMER – speciális mágnes és fényterápia az Exkluzív komplex, intenzív szépségterápiához – a svájci BINELLA Pro Youth orthomolekuláris esszenciákkal végzett tű nélküli mezoterápiás kezeléshez.

Fenti esztétikai eljárásainkat a  BEMER – terápiával tesszük még hatékonyabbá, ezáltal az egészségügyi és esztétikai kezelések egyedülálló kombinációját valósítjuk meg Egészségközpontunkban.

Egészség, szépség természetesen!

Mi a jelentősége? Nemzetközi tudományos vizsgálatok által is alátámasztottan a BEMER az emberi szervezet mikrokeringésére gyakorol pozitív hatást. A mikrokeringés létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szövetek és a szervek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Fényterápiával kiegészítve a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak. Emellett különböző bőrproblémák is kitűnően kezelhetők. A BEMER emellett kiemelkedő segítséget nyújt a gyulladások, alvászavarok és mozgásszervi panaszok gyógyításában is.

Egy korlátozott vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és egyes betegségek oka lehet. Látható jelei pedig az arcon, a bőr állapotán is megmutatkozhatnak.

Egészségközpontunkban az elektromágneses impulzust és speciális fényt egyidejűleg alkalmazó BEMER 3000 SLT Plus továbbfejlesztett orvostechnikai eszközt alkalmazzuk (professzionális, állványra szerelt 3 paneles, nem matracos kialakítás) a BINELLA Orthoexpert Pro Youth hatóanyag-beviteli elektrokozmetikai kezelésünknél a tökéletes bőrállapot eléréséért.

Ne feledje, a szépség belülről fakad.  A lehetőség Önben rejlik, a tudás és az eszköz szakembereinknél!

A kezelésekről bővebben itt olvashat:

Fiatalító tű nélküli mezoterápiás kezelés BINELLA szérumokkal