Éjszakai bepisilés

Az éjszakai bepisilés egy viszonylag gyakori, főként a gyermekkorra jellemző kórkép. Az éjszakai, alvás alatti órákban fellépő időszakos, akaratlan vizeletürítésről van szó, melynek hátterében több kiváltó ok is lehet: fokozott vizeletképződés (cukorbetegség gyanúja), a hólyag elégtelen kapacitása, felső-alsó húgyuti problémák, az alvás-ébrenlét közötti átmenet problémája, genetikai adottságok, fertőzés, túlivás. Krónikusnak akkor mondható, ha lányoknál 5, fiúknál pedig 6 éves kor után sem szűnik meg, ekkor már kivizsgálást igényel az állapot. Az ágybavizelést két nagy csoportra lehet osztani: primer (az ágybavizelés a születés óta fennáll) és szekunder (szobatisztaság után ismételten jelentkező). Amennyiben szervi oka nem igazolódik az állapotnak, a háttérben komoly szorongásos panaszok feltételezhetők, amelyek feltárására és kezelésére alkalmas a komplex Access Bars, mely segíthet a szorongást okozó lelki traumák feldolgozásában. A folyamatot nem szabad siettetni, erőltetni. Fontos, hogy a gyermek ne érezze emiatt megszégyenítve magát. Támogassunk olyan alternatívákkal, mint homeopátiás készítmények, Bemer mágnes- és fényterápia.

Kapcsolódó kezelések

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Gyerekeknek – Komplex Access Bars

Komplex Access Bars gyerekeknek
A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Kapcsolódó bejegyzés

A gyermekkori szorongás 9 jele

gyermekkori szorongas
Tudatos szülőként sem lehet minden esetben elkerülni, hogy gyermekünk életében jelen legyen a szorongás. Igyekszünk tartani magunkat a következetes gyerekneveléshez, mégis – akaratunkon kívül – megtörténhet, hogy a gyermek akár családon kívüli hatásra, akár a szülők viselkedésének következményeképpen szorongani kezd. De honnan lehet tudni, ha a gyermek szorong, és miként deríthető fel a szorongás háttere? És egyáltalán miért rettentő fontos, hogy idejében észrevegyük, ha gyermekünket is érinti?

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés