Alzheimer-kór kezelése természetes gyógymódokkal

Az alzheimer-kór a szellemi képességek súlyos romlásával jár, mely oly mértékig befolyásolja az ember életét, hogy a mindennapi életvitelt, önellátást lehetetleníti el. Az alzheimer-kór kezelésére nem létezik hatékony megoldás, azonban létezik néhány kezelési mód, melyek segítségével az életminőség javítható. Egészségközpontunkban számos olyan kezelést alkalmazunk, melyek jótékony hatást gyakorolnak az alzheimer-kórban szenvedő páciensek állapotára. Ilyen kezelés az akupunktúra, BEMER – terápia, dietetika és hagyományos kínai orvoslás. Ezek a szelíd gyógymódok sok esetben képesek javítani a páciens állapotán.

Kapcsolódó kezelések

BEMER – terápia

Speciális mágnes- és fényterápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.

Dietetika, életmód, táplálkozási tanácsadás

Életmód, táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak.

Hagyományos Kínai Orvoslás

A gyakorlat és a gondolkodás összefüggő rendszere.
A HKO erősen a betegségek megelőzésére fordítja a figyelmet, de a különböző, már meglévő akut és krónikus betegségek is sikeresen kezelhetők a HKO szelíd és célzott módszereivel.

Akupunktúrás kezelés

Alkalmazásával tulajdonképpen helyreáll a szervezet egészséges működése.
Az akupunktúra képes az energiákat a megfelelő irányba terelni, és ezzel megszüntetni az energiaeloszlást akadályozó tényezőket. Alkalmazásával tulajdonképpen helyreáll a szervezet egészséges működése.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés