Beszédzavar

Amennyiben a gyermek későn kezd el beszélni, beszéde érthetetlen, dadog, vagy kiejtési zavari vannak, beszédprobléma áll fenn. A beszédprobléma különösen gyakran fordul elő fiúknál és egyke gyermekeknél. Ilyenkor szakember felkeresése mellett, segíthet, ha elkezdünk minél többet beszélni a kicsihez. A beszédzavar enyhítésére, javítására komplex access bars-t javaslunk, mely bármely életkorban elvégezhető és számos pozitív hatást fejt ki a gyermekeknél. A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Kapcsolódó kezelések

Gyerekeknek – Komplex Access Bars

Komplex Access Bars gyerekeknek
A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés