Bőrbetegségek

A kiütéses megbetegedéseket általában fertőzésekhez kötik, azonban még sok más betegség járhat kiütéssel. Olyan bőrbetegségek is előfordulhat, mely bár nem kiütés, a kiütés látszatát kelti. Ha valamilyen elváltozást tapasztalunk gyermekünk bőrén, érdemes szakemberhez fordulni, hiszen ő tudja megmondani, hogy pontosan mivel állunk szemben. Olyan természetes gyógymódok, mint a komplex access bars és a homeopátiás szakorvosi tanácsadás képes támogatni, kiegészíteni a hagyományos orvoslás módszereit, ezzel hozzájárulva a betegség gyorsabb lefolyásához.

Kapcsolódó kezelések

Homeopátiás szakorvosi tanácsadás

Szakorvosi segítség
A gyógyítást az teszi még különlegessé, hogy a testi-lelki harmónia teljes visszaállítására törekszik, illetve a szervezet veleszületett hajlamaiból adódó betegségek megelőzésére is szolgál.

Komplex Access Bars

Segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként
Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre. Erre nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés