Csontritkulás kezelése természetes gyógymódokkal

A csontritkulás egy gyakori betegség, mely a csontokat vékonyítja el, így valószínűbbé téve egy csonttörést. Ez egy alattomos betegség, hiszen nincsenek tünetei, azonban előjele lehet a hátfájás, magasságcsökkenés, görnyedt hát, gerinc-, derék- és csípőtáji törések. Az étkezési rendellenességek (anorexia, bulimia), a megfelelő mozgás hiánya, és az egészségtelen étkezés, valamint egyes betegségek (túl aktív pajzsmirigy, kezeletlen gluténérzékenység) hozzájárulhatnak a csontritkulás kialakulásához. Magasabb a kockázat az 50 év feletti nőknél menopauza után, valamint gyenge csontozattal rendelkezőknél. Különösen figyeljünk oda a kalcium és D-vitamin bevitelre, szénsavas üdítők mellőzésére, rizikófaktorok csökkentésére (dohányzás, alkoholfogyasztás, mozgásszegény életmód). Bár a csontritkulást nem lehet visszafordítani, több módja is van az aktív kezelésének. A csontritkulás kezelése természetes gyógymódokkal is eredményes. Egy jól összeállított étrend, megfelelő mozgás, valamint a homeopátia, mint természetes gyógymód, és a BEMER orvostechnikai eszköz kúraszerű alkalmazása hozzásegítheti a gyors állapotromlás csökkenéséhez.

Kapcsolódó kezelések

Biorezonanciás állapotfelmérés

Magnet Space eszközzel
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.

Homeopátiás szakorvosi tanácsadás

Szakorvosi segítség
A gyógyítást az teszi még különlegessé, hogy a testi-lelki harmónia teljes visszaállítására törekszik, illetve a szervezet veleszületett hajlamaiból adódó betegségek megelőzésére is szolgál.

BEMER – terápia

Speciális mágnes- és fényterápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.

Komplex Access Bars

Segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként
Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre. Erre nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars.

Dietetika, életmód, táplálkozási tanácsadás

Életmód, táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak.

Kapcsolódó bejegyzés

A természet patikája – minden, amit a homeopátiáról tudni érdemes

homeopátia
Mindig is szerettem az emberek könyvespolcán legeltetni a szemem. Érdekesnek találom, hogy mások milyen könyveket olvasnak, milyen kiadványokat vásárolnak.

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés