Természetes gyógymódok érelmeszesedés ellen

Természetes gyógymódok érelmeszesedés ellen

Az érelmeszesedés az ütőerek (artériák) belső falainak zsírok lerakódása miatt történő beszűkülésével és megkeményedésével járó betegség. A beszűkült ér belső felületén vérlemezkék is fennakadhatnak tovább csökkentve az erek átmérőjét. Az erek térfogatának csökkenése következtében a vér nem tud akadálytalanul áramlani, ezáltal nő az artériák elzáródásának veszélye, ami stroke-hoz, szívinfarktushoz vagy a láb keringési zavaraihoz vezethet. Az érelmeszesedés rizikófaktorai a következők lehetnek: zsíros, kalóriadús táplálkozás, túlsúly, mozgáshiány, dohányzás, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség. Maga az érelmeszesedés nem okoz tüneteket, míg az erek beszűkülése oly mértékű nem lesz, hogy a vérkeringés jelentősen romlik. Noha az érelmeszesedés gyógyszerrel nem gyógyítható betegség, kordában tartható. A kialakulását pedig meg lehet előzni. A páciensek életmódjának döntő szerepe van a kezelésben. Ha a betegséget korai stádiumban felismerik, koleszterinszegény diétával és rendszeres testmozgással a plakkok megszűnhetnek. Szerencsére természetes gyógymódok is alkamazhatók érelmeszesedés ellen, melyekkel a betegség kordában tartható. Érelmeszesedés kezelésére BEMER-terápiát és homeopátiás készítmények szedését javasoljuk.

Kapcsolódó kezelések

Biorezonanciás állapotfelmérés

Magnet Space eszközzel
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.

BEMER – terápia

Speciális mágnes- és fényterápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.

Dietetika, életmód, táplálkozási tanácsadás

Életmód, táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés