Fertőző betegségek kezelése természetes gyógymódokkal

Minden szülőt aggodalommal tölt el, ha gyermeke megbetegszik. Szerencsére ma már a fertőző betegségek legtöbbje megelőzhető, és a szövődmények kialakulása is minimálisra csökkenthető a védőoltásoknak köszönhetően. Fertőző gyermekbetegségek, melyekre védőoltása ma már kötelező a torokgyík, szamárköhögés, járványos fültőmirigy gyulladás, kanyaró, rózsahimlő, skarlát, bárányhimlő. Az oltások, okozta lehetséges mellékhatátok (hőemelkedés, láz, az oltás helyén jelentkező bőrpír, duzzanat, fájdalom, fáradtság, levertség) esetén az olyan természetes gyógymódok, mint a BEMER-terápia és az orvosi homeopátia segíthetnek. Fontos megjegyezni, hogy ezek a természetes gyógymódok már az oltást megelőzően is alkalmazhatóak, felkészítve a szervezetet a védőoltás megfelelő befogadására.

Kapcsolódó kezelések

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés