Fülgyulladás ellen természetes gyógymódokkal

Fülgyulladás ellen természetes gyógymódokkal

Az őszi és téli időszakban a közösségbe kerülő gyermekek gyakran panaszkodnak fülfájdalomra. Ilyenkor fontos a fájdalom csillapítása és a gyermek otthon tartása. Fülfájás esetén különös figyelmet kell fordítani az orr alapos kifjúfására. Amennyiben a fájdalom 24-48 óra után is fennáll, érdemes orvoshoz fordulni a problémával és a továbbiakban az orvos által adott utasítások szerint eljárni. Fülgyulladás ellen hatékonyak lehetnek a különboző természetes gyógymódok is. Egészségközpontunkban több olyan kezelés is elérhető, melyek támogatják, kiegészítik az orvos által előírt kezeléseket. Kezeléseink hozzájárulnak a probléma gyógyulásához és felgyorsítják a betegség lefolyását.

Kapcsolódó kezelések

Hagyományos Kínai Orvoslás

A gyakorlat és a gondolkodás összefüggő rendszere.
A HKO erősen a betegségek megelőzésére fordítja a figyelmet, de a különböző, már meglévő akut és krónikus betegségek is sikeresen kezelhetők a HKO szelíd és célzott módszereivel.

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Gyerekeknek – Komplex Access Bars

Komplex Access Bars gyerekeknek
A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés