Figyelemhiányos hiperaktivitás

A figyelemhiányos hiperaktivitási zavar egy olyan gyűjtődiagnózis, amely főként a figyelemzavar tüneteit foglalja magába. Kialakulását nehezen meghatározható okokra vezetik vissza. Kialakulásában szerepet játszanak biológia tényezők, a szociális környezet hatásai és a magas stresszhatás is. A probléma kezelését illetően heves viták zajlanak. Léteznek gyógyszeres kezelések és viselkedésterápiák is. Ezeken túl léteznek olyan szelíd kezelési formák, mint a BEMER-terápia, a komplex Access Bars és az orvosi homeopátia, melyekre a gyermekek nagyszerűen szoktak reagálni.

Kapcsolódó kezelések

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Gyerekeknek – Komplex Access Bars

Komplex Access Bars gyerekeknek
A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés