Infarktus utáni kiegészítő kezelések

Egy életveszélyes helyzet után sokan úgy érzik, kaptak egy újabb esélyt és érdemes megváltoztatni az életüket. Mégis rengetegen rövid időn belül visszatérnek a régi, káros szokásaikhoz. A legfontosabb természetesen az, hogy kövessük az orvos utasításait és szedjük rendesen a gyógyszereinket! Az egyedi jellegzetességeinket, esetleges kockázati tényezőket figyelembe véve felírhatnak vérnyomáscsökkentőket, koleszterinszint-csökkentőket vagy a cukorbetegség kezelésére használatos szereket is. Az életmódunkat is meg kell változtatni: a szívbetegségek kockázatára ugyanis rendkívül nagy hatással van, hogy mit eszünk és iszunk, mennyit pihenünk, szoktunk-e mozogni stb. Fontos azonban tudni, hogy nem szabad azonnal belevetni magunkat a változtatásokba! Az infarktus utáni felépülés ugyanis több hónapot is igénybe vehet. Segítségünkre van továbbá a rengeteg gyógyszeres kezelés mellett az alternatív gyógyászat olyan szolgáltatásokkal, mint a dietetika, talpreflexológia, Bemer-terápia vagy homeopátia.

Kapcsolódó kezelések

Biorezonanciás állapotfelmérés

Magnet Space eszközzel
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.

Homeopátiás szakorvosi tanácsadás

Szakorvosi segítség
A gyógyítást az teszi még különlegessé, hogy a testi-lelki harmónia teljes visszaállítására törekszik, illetve a szervezet veleszületett hajlamaiból adódó betegségek megelőzésére is szolgál.

BEMER – terápia

Speciális mágnes- és fényterápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.

Talpreflexológia

Reflexzóna terápia
A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre. Hatására felgyorsul a vérkeringés a nyirokkeringés, gyorsul az anyagcsere, javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága.

Dietetika, életmód, táplálkozási tanácsadás

Életmód, táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés