kiújuló léguti fertőzés

Gyermekeknél a leggyakrabban előforduló betegség a felső légutak vírusos fertőzése. Ezek a vírusok cseppfertőzéssel, vagy szemmel nem látható porszemekre tapadva kerülnek be a légutakba, ezzel több napig megfázásos tüneteket okozva. Az immunrendszer fejletlensége miatt a gyerekek rendkívül gyakran betegednek meg valamilyen felső légúti fertőzés következtében, azonban előfordul, hogy a gyermek gyakrabban betegszik meg az átlagnál és valamilyen komplikáció kíséri a megbetegedést (pl.: középfülgyulladás, tüdőgyulladás). Természetes gyógymódokkal jelentősen csökkenthető az újabb kialakulások kockázata és elősegítik a betegség gyorsabb lefolyását. Kezeléseink kiegészítik, támogatják a hagyományos orvoslást, így még jobb eredményeket lehet elérni a gyógyításban.

Kapcsolódó kezelések

Hagyományos Kínai Orvoslás

A gyakorlat és a gondolkodás összefüggő rendszere.
A HKO erősen a betegségek megelőzésére fordítja a figyelmet, de a különböző, már meglévő akut és krónikus betegségek is sikeresen kezelhetők a HKO szelíd és célzott módszereivel.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés