Koncentráció javítása gyermekeknél

Fontos tisztázni, hogy koncentrációzavar nem betegség, hanem egy tünet, ami gyakrabban van jelen a gyermekek életében, mint gondolnánk. Hátterében állhat testi és lelki elváltozás is. Sokszor egyéb panaszokkal jár együtt, ami megkönnyíti a háttérben húzódó betegségek megállapítását. A koncentrációzavar első jeleit már kisgyermekkorban is észre lehet venni, ilyenkor figyelmük csak nagyon nehezen köthető le, nem tudnak huzamosabb ideig koncentrálni egy adott dologra, nem merülnek el tevékenységükben, valamint több mozgás igényük van, mint hasonló korú társaiknak. Ezek a tünetek később, az iskola megkezdésével, tanulási teljesítményüket jelentősen ronthatják. Fejleszteni kell koncentrációjukat, ezáltal a jegyeik javulnak, elhiszik magukról, hogy többre is képesek. A különféle fejlesztési technikákon túl, a koncentráció javítása érdekében BEMER-terápiát, Orvosi homeopátiát és Komplex Access Bars-t javaslunk. Ezek a szelíd gyógymódok segítséget jelenthetnek szülőnek és gyermeknek egyaránt

Kapcsolódó kezelések

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Gyerekeknek – Komplex Access Bars

Komplex Access Bars gyerekeknek
A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés