Középfülgyulladás kezelése természetes gyógymódokkal

Csecsemő és kisgyermekkorban a középfülgyulladás igen gyakori probléma, legtöbbször nátha, garatüreggyulladás előzi meg. Míg a felnőttek immunitást szereznek a kórokozóval szemben, addig a gyermekek teljesen védtelenek. Csecsemőkorban nehéz megállapítani a betegséget, hiszen ők még nem tudják egyértelműen jelezni, ha fájdalmuk van. Tünetei lehetnek: láz, fülfájdalom, halláscsökkenés, elesettség, étvágytalanság. A középfülgyulladás kezelése során az elsődleges feladat a dobüreg szellőzésének helyreállítása és fenntartása. Felgyorsítható a kórlefolyás és enyhíthetőek a kellemetlen tünetek a homeopátiás készítmények vagy a Bemer-terápia alkalmazásával.

Kapcsolódó kezelések

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Kapcsolódó bejegyzés

Immunerősítés a vitaminokon túl

immunerősítés homeopátia
Hiába késik a hideg idő, a vírusok, megfázásos megbetegedések ilyenkor is készen állnak arra, hogy megtalálják védelmező immunrendszerünk gyenge pontjait. A megfázásos tünetek, mint a nátha, torokfájás, köhögés vagy fülgyulladás körülbelül 80%-a vírusos eredetű, így az antibiotikumos kezelések a legtöbb esetben hatástalanok, a védekezés kulcsa az immunerősítésben rejlik.

A természet patikája – minden, amit a homeopátiáról tudni érdemes

homeopátia
Mindig is szerettem az emberek könyvespolcán legeltetni a szemem. Érdekesnek találom, hogy mások milyen könyveket olvasnak, milyen kiadványokat vásárolnak.

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés