Mumpsz tünetei és azok enyhítése

A mumpsz az esetek többségében a fültőmirigy és a többi nyálmirigy egy- esetleg kétoldali fájdalmas duzzanatával jár. A Mumpsz hazánkban is egyike volt a gyermekkor leggyakrabban előforduló megbetegedéseinek, egészen addig amíg kötelezővé nem vált a mumpsz elleni védőoltás. A mumpsz általában 1-2 hét alatt spontán lezajlik, de ritkán szövődményeket is okozhat. A mumpsz tünetei igen kellemtelenek. A megduzzadt mirigyek nyomásra és spontán is fájdalmasak. A duzzanat jól látható, a beteg gyermek arca megpüffed. Az a betegség során fellépő láz általában nem magas, a beteg fejfájásra, gyengeségre, torokfájásra panaszkodik. Egészségkozpontunkban több olyan kezelés is elérhető, mely enyhíti a betegség tüneteit és felgyorsítja a lefolyását.

Kapcsolódó kezelések

Hagyományos Kínai Orvoslás

A gyakorlat és a gondolkodás összefüggő rendszere.
A HKO erősen a betegségek megelőzésére fordítja a figyelmet, de a különböző, már meglévő akut és krónikus betegségek is sikeresen kezelhetők a HKO szelíd és célzott módszereivel.

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés