Pajzsmirigy túlműködés kezelése természetesen

Pajzsmirigy túlműködés kezelése természetesen

A pajzsmirigy az emberi szervezet legnagyobb hormontermelő szerve. A pajzsmirigy működését, a hormonok termelődését közvetlenül az agyalapi mirigyben termelődő TSH (pajzsmirigyserkentő hormon) szabályozza. Ha kevés a pajzsmirigy hormon, növekszik a TSH szintje, (pajzsmirigy alulműködés) ha magas a pajzsmirigy hormonok szintje, akkor pedig csökken a TSH. (pajzsmirigy túlműködés) A túlműködés tünetei: strumma (pajzsmirigy-megnagyobbodás), szapora szívműködés, légszomj, fulladás, alvászavar, hangulatvàltozás, testsúlycsökkenés, alacsony koleszterinszint. A pajzsmirigy túlműködés azon betegségek közé tartozik, melyeket természetes gyógymódok segítségével is kezelhető. A pajzsmirigy kezelésére alkalmas kezelések a hagyományos orvoslás eszközeinek támogatására és kiegészítésére is alkalmasak. A Rofé Naturale Egészségközpont természetes gyógymódok széles tárházával várja mindazokat, akik gyógyulni vágyókat, vagy egy egészségesebb, tudatosabb életet szeretnének éni. A pajzsmirigy túlműködés kezelése természetesen, szelíd gyógymódok alkalmazásával is eredményes. Ha a tünetek bármelyike is huzamosabb ideig fennáll, keressen alternatív megoldást: Biorezonanciás állapotfelmérés, talpreflexológia, dietetikai tanácsadás, Access Bars, tibeti hangtálas relaxáció.

Kapcsolódó kezelések

Biorezonanciás állapotfelmérés

Magnet Space eszközzel
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.

Komplex Access Bars

Segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként
Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre. Erre nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars.

Talpreflexológia

Reflexzóna terápia
A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre. Hatására felgyorsul a vérkeringés a nyirokkeringés, gyorsul az anyagcsere, javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága.

Dietetika, életmód, táplálkozási tanácsadás

Életmód, táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak.

Tibeti hangtálas relaxáció

Tibeti gyógyító hangtálakkal, gongokkal és egyéb egzotikus hangszerekkel
A tibeti hangtál terápia alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt az emberi szervezetben, azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is. Pozitív változás csak mindhárom szint egyidejű „kezelésével” lehetséges.

Kapcsolódó bejegyzés

A pajzsmirigy-rendellenesség is népbetegség

pajzsmirigy alulműködés és túlműködés
Magyarországon a lakosság 10-15 százalékánál mutatható ki pajzsmirigy-rendellenesség, az érintettek legalább 75 százaléka nő. Ennek a magas számnak a fő oka a szervezet jódhiánya; hazánkban a termőföld jódban szegény, így táplálékaink sem rendelkeznek a megfelelő mennyiséggel.

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés