Por, pollen, gombaallergia

Egyre több gyermeket diagnosztizálnak por, pollen és gomba allergiával. Az allergiák megállapítása nem mindig egyszerű, főleg nem gyermekkorban. A pollenallergia tünetei a vizes orrfolyás, tüsszögés, köhögés, szem és orr viszketés, míg a porallergia tünetei könnyen összetéveszthetőek a szénanátháéval. A pontos diagnózis felállításához szakemberhez kell fordulni. A hagyományos orvosi megoldások mellett léteznek természetes kezelések is a probléma enyhítésére, melyekre általában a gyermekek még jobban reagálnak, mint a felnőttek. Rofé Naturale Egészségközpontunkban tudjuk, hogy minden gyerek más és más, ezért a nálunk elérhető természetes kezeléseket személyre szabottan végezzük el, ezzel is hozzájárulva a lehető legjobb eredmény eléréséhez.

Kapcsolódó kezelések

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés