Szamárköhögés kezelése

A szamárköhögés rohamokban jelentkező, jellegzetes köhögés, melynek kórlefolyása hetekig is elhúzódhat. Veszélyes szövődményt csak csecsemő és kisded korban válthat ki, egyébként spontán gyógyuló betegség. A szamárköhögés kezelése során több természetes gyógymód is alkalmazható, melyek támogatni tudja a gyógyulási folyamatot. Egészségközpontunkban több olyan kezelés is elérhető, amelyek hozzájárulnak a betegség gyorsabb lefolyásához és a tünetek enyhítéséhez.

Kapcsolódó kezelések

Hagyományos Kínai Orvoslás

A gyakorlat és a gondolkodás összefüggő rendszere.
A HKO erősen a betegségek megelőzésére fordítja a figyelmet, de a különböző, már meglévő akut és krónikus betegségek is sikeresen kezelhetők a HKO szelíd és célzott módszereivel.

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés