Krónikus torokgyulladás kezelése természetesen

A torokgyulladás a garatnyálkahártya gyulladása, amely a torok fájdalmát okozza. Mandulagyulladásnak nevezzük a torokmandula gyulladásos állapotát, mely gyakran jelentkezik a torokgyulladás kísérőjeként. Mindkét esetben a betegség nagy valószínűséggel vírusos fertőzés következménye, melyhez gyakran társul másodlagos bakteriális fertőzés. Torokgyulladás esetén a torok, garat égő érzése, krákogás, köhögési inger, nyelési fájdalom, nyirokcsomó duzzanat tapasztalható, míg ezen felül a mandulagyulladást rendszerint magas láz és hidegrázás is kísérheti. Mindegyik esetben fontos az ágynyugalom, a bőséges folyadékbevitel, láz-és fájdalomcsillapítás, gyakori toroköblögetés. Kezelésére és újbóli kialakulásának megelőzésére az antibiotikumos kezelésen túl a természetgyógyászatban is megoldásra lelhetünk a homeopátia, a talpreflexológia, valamint a BEMER-terápia segítségével.

Kapcsolódó kezelések

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Gyerekeknek – Komplex Access Bars

Komplex Access Bars gyerekeknek
A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Gyerekeknek – Talpreflexológia

Gyerekeknek – Talpreflexológiára
A reflexpontokra kifejtett jótékony masszírozás nem fájdalmas, nincs mellékhatása. Különösen hatékony terápia az immunrendszer erősítésében.

Kapcsolódó bejegyzés

Immunerősítés a vitaminokon túl

immunerősítés homeopátia
Hiába késik a hideg idő, a vírusok, megfázásos megbetegedések ilyenkor is készen állnak arra, hogy megtalálják védelmező immunrendszerünk gyenge pontjait. A megfázásos tünetek, mint a nátha, torokfájás, köhögés vagy fülgyulladás körülbelül 80%-a vírusos eredetű, így az antibiotikumos kezelések a legtöbb esetben hatástalanok, a védekezés kulcsa az immunerősítésben rejlik.

A természet patikája – minden, amit a homeopátiáról tudni érdemes

homeopátia
Mindig is szerettem az emberek könyvespolcán legeltetni a szemem. Érdekesnek találom, hogy mások milyen könyveket olvasnak, milyen kiadványokat vásárolnak.

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés