Vegetatív idegrendszeri kimerültség

Vegetatív idegrendszeri kimerültség

Manapság egyre több a vegetatív idegrendszeri kimerültségben szenvedő ember, mert mostanság „nem divat” kinyilatkoztatni az érzelmeket, lelkizni, nincs időnk arra, hogy a lelkivilágunkat istápoljuk s feldolgozzuk problémáinkat; mindenre illik bólogatni, s ez a gyomrunkra, bélrendszerünkre, szívünkre, pajzsmirigyünkre húzódik, s előbb vagy utóbb nemcsak panaszokat, hanem betegséget is eredményezhet. A vegetatív idegrendszer által okozott tüneteket mindannyian átéljük (pl.: izgalom, ijedtség, félelem, szorongás, öröm, jókedv, szomorúság során). Figyeljük csak meg pulzusunk, vérnyomásunk, légzésünk, izmaink tónusát, testtartásunkat, a hasunkban fellépő feszülést, a hasmenés és székrekedés változását, a vizelési szokásainkat, a hányinger, hányás, szédülés keletkezését, a kényszermozgásainkat! Mindebből rájöhetünk: érintettek vagyunk, hiszen az említett reakciók a környezethez való alkalmazkodás részei. Sokszor nem velünk van baj, hanem azzal, hogy egy erősen pénz- és teljesítményorientált, érzelemmentes, mondhatni: embertelen világhoz nem tudtunk kellőképpen alkalmazkodni, s így csatáinkat nemcsak környezetünkkel, hanem saját magunkkal is meg kell vívnunk. Ha ez így adódik, hívjunk segítséget, ne szenvedjünk feleslegesen rontva saját helyzetünket! Nem szégyen bevallani, hogy még mindig emberek vagyunk, nem dolgozó gépek, robotok! Szerencsére számtalan lehetőség és módszer ismert, melyet segítségül hívhatunk vegetatív idegrendszerünk kiegyensúlyozásához, pl.: Bemer-terápia, tibeti hangtálas relaxáció, homeopátia, talpreflexológia, Access Bars.

Kapcsolódó kezelések

Biorezonanciás állapotfelmérés

Magnet Space eszközzel
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.

Homeopátiás szakorvosi tanácsadás

Szakorvosi segítség
A gyógyítást az teszi még különlegessé, hogy a testi-lelki harmónia teljes visszaállítására törekszik, illetve a szervezet veleszületett hajlamaiból adódó betegségek megelőzésére is szolgál.

BEMER – terápia

Speciális mágnes- és fényterápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.

Komplex Access Bars

Segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként
Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre. Erre nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars.

Talpreflexológia

Reflexzóna terápia
A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre. Hatására felgyorsul a vérkeringés a nyirokkeringés, gyorsul az anyagcsere, javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága.

Tibeti hangtálas relaxáció

Tibeti gyógyító hangtálakkal, gongokkal és egyéb egzotikus hangszerekkel
A tibeti hangtál terápia alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt az emberi szervezetben, azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is. Pozitív változás csak mindhárom szint egyidejű „kezelésével” lehetséges.

Kapcsolódó bejegyzés

Stresszes vagyok, tehát létezem! – természetes gyógymódok a stresszkezelésben

stressz ellen természetesen
A boldogság, a kiegyensúlyozottság, az elégedettség érzése azoknak adatik meg legtöbbször, akik megtanulták kiiktatni életükből és mindennapjaikból a stresszt és a szorongást. Ahány szorongó ember, annyi stresszkezelési módszer és praktikus technika.

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés