Vírusos bélgyulladás gyermekeknél

A bélgyulladás szerencsésebb esetben néhány nap alatt elmúlik, azonban, ha krónikus problémává válik, az nagymértékben ronthatja a beteg életminőségét. A bélgyulladás leggyakoribb kiváltó oka a baktériumokkal, vagy vírusokkal fertőzött ételek, italok fogyasztása. Nem ritka, hogy külföldi nyaralás során alakul ki a probléma, hiszen az utazás során olyan ételeket fogyasztunk, melyek a szervezetünk számára ismeretlen alapanyagokat, fűszereket, vagy baktériumokat tartalmaznak, amelyekkel szemben szervezetünk védtelen. A gyermekek esetében rendkívül hatásosak a különböző szelíd terápiák akkor is, ha már ledöntötte őket a betegség, de az ő szervezetük a megelőző módszerekre is nagyon jól reagál. Egészségközpontunkban több olyan szelíd gyógymód is elérhető, melyek segítenek enyhíteni a megbetegedés tüneteit és felgyorsítják a kór lefolyását is.

Kapcsolódó kezelések

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadás

Dietetika gyermekeknek
A táplálkozásra vonatkozó információdömpingben kihívást jelent az eligazodás, külön ezért is helyezünk hangsúlyt a megbízható és kontrollált egyéni tanácsadásra és tájékoztatásra.

Kapcsolódó bejegyzés

Immunerősítés a vitaminokon túl

immunerősítés homeopátia
Hiába késik a hideg idő, a vírusok, megfázásos megbetegedések ilyenkor is készen állnak arra, hogy megtalálják védelmező immunrendszerünk gyenge pontjait. A megfázásos tünetek, mint a nátha, torokfájás, köhögés vagy fülgyulladás körülbelül 80%-a vírusos eredetű, így az antibiotikumos kezelések a legtöbb esetben hatástalanok, a védekezés kulcsa az immunerősítésben rejlik.

A természet patikája – minden, amit a homeopátiáról tudni érdemes

homeopátia
Mindig is szerettem az emberek könyvespolcán legeltetni a szemem. Érdekesnek találom, hogy mások milyen könyveket olvasnak, milyen kiadványokat vásárolnak.

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés