Vizelettartási probléma kezelése gyermekeknél

Jellemzően 3 és 4 éves kor körül szokott gondot okozni a bepisilés, ami esetenként még 7 éves korban is fennmaradhat. Hátterében húzódhat pszichés ok, de a tanult vizelettartási és vizeletürítési reflex kialakulásának hiánya, vagy a megfelelő mennyiségű nappali folyadékbevitel hiánya is okozhatja a problémát. A pszichés okok felderítése mellett az életvitelben fellelhető hiányosságok kezelésével az esetek túlnyomó többségében a probléma megoldható. Ha gyermekünket gyakran küldjük el vécére, és ehhez megfelelő, nyugodt környezetet biztosítunk számára és odafigyelünk arra, hogy napközben elegendő folyadékot fogyasszon, sokszor már így is érhetünk el javulásokat. A vizelettartási probléma kezelése természetes gyógymódokkal is történhet. Az alternatív, természetes módszerek minden korosztálynak segíthetnek abban, hogy helyreálljon a testi-lelki egyensúlyuk, ezáltal hozzájárulnak egy sokkal jobb minőségű életvitelhez. Gyermekek számára is számos kezelés érhető el, melyek hatékonyan kezelik az olyan problémát is, mint a bepisilés.

Kapcsolódó kezelések

Hagyományos Kínai Orvoslás

A gyakorlat és a gondolkodás összefüggő rendszere.
A HKO erősen a betegségek megelőzésére fordítja a figyelmet, de a különböző, már meglévő akut és krónikus betegségek is sikeresen kezelhetők a HKO szelíd és célzott módszereivel.

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Orvosi homeopátia gyerekeknek
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.

Gyerekeknek – BEMER-terápia

BEMER-terápia gyerekeknek
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól.

Gyerekeknek – Komplex Access Bars

Komplex Access Bars gyerekeknek
A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Kapcsolódó bejegyzés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés