Együtt a gyógyulás útján

Kétségbeejtő állapot egy ember életében az, amikor egészségügyi problémájának nem tudja sem az okát, sem pedig a megoldását. Ekkor a reménytelen internetes kutatások a probléma után és az orvostól orvosig járás egy érthető folyamat, hiszen ebben a helyzetben az ember mindent megpróbál, hogy megoldást találjon állapotára. Jó ha tudja, hogy a hagyományos orvoslás mellett léteznek természetes és évszázadok óta bizonyítottan jól működő gyógymódok, melyek támogatják, kiegészítik a hagyományos orvoslást, de sok esetben ezek a természetes gyógymódok a meglévő krónikus problémára önmagukban is tényleges javulást képesek gyakorolni. 

A folytonos falba ütközések miatt most úgy érezheti, hogy erőfeszítései hiábavalóak, mivel eddig sehol sem kapott választ a kérdéseire és sehol sem találta meg az okát, vagy megoldását problémájának. Mi, a Rofé Naturale Egészségközpontban megértjük ennek a kérdésekkel teli létállapotnak a kiszolgáltatottságát, éppen ezért minden esetet kemelten kezelünk és nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink egyedi problémáira és igényeire. 

Egészségközpontunkban a kezelések holisztikus szemléletmódban zajlanak, vagyis nem csak a fennálló problémának gyógyítása a cél, de a beteg egészségének megőrzése is. Szakképzett kollégáinktól szakértő válaszokat kaphat felmerülő kérdéseire és mindig azokat a kezeléseket fogjuk javasolni, melyek az Ön számára a legjobbak. 

A Rofé Naturale Egészségközpont szakemberei egytől egyig azon dolgoznak, hogy a hozzánk fordulóknak egy jobb minőségű életet biztosítsanak.  Holisztikus szemléletmóddal, egymás munkáját támogatva segítjük vendégeinket. Problémától függően választhat számos alternatív módszerünk közül. Személyre szabott megoldást nyújtunk minden jelenlegi és leendő vendégünknek.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha:

[ninja_form id=2]

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni és jól érezni magát a bőrében. A kisugárzásból adódó szépség az idő múltával némi külső támogatásra szorul. Elkerülhetetlenül megjelennek a ráncok, bőrhibák. Ez alól én sem vagyok kivétel. Fontosnak tartom a jó megjelenést, ezt a munkám is megköveteli. Hatékony megoldást kerestem. Így találtam rá a Rofé Kozmetikára. Már belépéskor kellemes, megnyugtató hangulat fogadott. Letisztult, de barátságos környezetben maximálisan profi kiszolgálásban volt részem. Egy kombinált, személyre szabott kezelést kaptam, ami teljesen feltöltötte a bőröm és a kozmetikus megnyugtató személyisége és halk relaxáló zene a lelkem is. Napok múlva is érezhető volt a hatása. A környezetemben többen megjegyezték, hogy milyen szép lett a bőröm. A dícséretek arra inspiráltak, hogy rendszeres, visszatérő vendég legyek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Ha nem érzed jól magad a bőrödben és szeretnél megújulni, mindenképp próbáld ki!😊

Lencse Lilian

Otthonosan, barátságosan berendezett terek fogadják az ide érkezőket. Kedvesek az itt dolgozók. Továbbá türelmesek a vendégekkel felmerülő bonyolult problémák esetén is. Köszönöm segítőkész munkájukat

K. Berni

A Rofé Naturale elhivatott szakemberi segítségével sikerült megtalálnom önmagam. Adri nyitott, segítőkész egy kivételes személyiség, aki szakmájában alapos és precíz. Számomra nagy segítség volt a megfelelő alapanyagok megtalálásában és a helyes étkezések, valamint a tudatos életmód kialakításában. Adriban nem csupán egy profi Dietetikust találtam, hanem egy optimista, tudatos embert, akinek a tanácsait megfogadva úgy érzem jó úton haladok célom eléréséhez. Úgy gondolom az igazi fejlődés úgy teljes, ha lelkileg is kiegyensúlyozottak vagyunk, ha megtaláljuk a megoldást mélyen elraktározott problémáinkra, felismerjük, hogy bármi lehetséges. Szidi a komplex Access Bars technikájával megadja a felismerés lehetőségét egy tudatos és sikeres, magabiztos élethez. Hálás vagyok, hogy rájuk találtam!

B. Ági

Csendes, tiszta és rendezett tér fogadja a belépőket. A kezelésre rövid határidővel lehet időpontot kapni. Nincs csúszás, a megbeszélt időpontban van bármely kezelés, ami udvarias és kedves légkörben zajlik.

K. Peti

A tibeti hangtálas relaxáció szuper volt, István kedves és profi! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elszabadulni a hétköznapok forgatagából, és testileg-lelkileg kikapcsolni. 😊

M. Annamari

Leonid doktor úrhoz bátran fordulhattam, akár egy állapotfelmérésről, akár konkrét panaszról volt szó. Az embert egészében vizsgálja, nemcsak a tüneteket. A táplálkozástól a testmozgásig, az élet különböző területein ad megszívlelendő tanácsokat....,és nem utolsó sorban visszavár, mert érdekli a javulás folyamata is.

Sz. Árpád

A Rofé-ban egy különleges hangfürdőben volt részem. István mesteri módon teremt olyan atmoszférát "hangszerei" által, ami pár percen belül ellazítja a megfeszült izmokat és teljesen kikapcsol. Ahogy Ő mondja: "a hangtál akkor is dolgozik, ha nem hiszel benne" - és tényleg. Vigyázat, függőséget okoz 😏👍

Sz. Árpád

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs

Károly Renáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Már itt is találkozhatott velünk

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés