Járványügyi vészhelyzet

TÁJÉKOZTATÁS

Intézkedéseink a folyamatos ellátás biztosítására a koronavírus járvány idején

Kedves Pácienseink! Tisztelt Érdeklődők!

Egészségközpontunk az alábbi intézkedéseket vezette be annak érdekében, hogy minimalizáljuk az esetleges fertőzésveszélyt.

Továbbra is szeretnénk segíteni a hozzánk fordulóknak!

Célunk, hogy a megfelelő óvintézkedések mellett biztonságosan szolgáltassunk, az egészség védelme közös felelősségünk.

Az alábbiakban röviden felsoroljuk, mit teszünk megelőző jelleggel Önök és Munkatársaink egészségének védelméért, szigorú higiénés szabályok bevezetésével:

 • Csak azokat a Pácienseket tudjuk fogadni, akik időpontegyeztetésnél, valamint esedékes időpontjukat megelőző nap telefonon válaszoltak előzetes szűréssel kapcsolatos kérdéseinkre.
 • Az Egészségközpontba való belépést követően ellenőrző testhőmérséklet mérést végzünk non-kontakt eszközzel. Mért 37,6 fok felett pihentetés után újabb mérést végzünk, amennyiben az érték nem csökken, érintett Pácienseinket nem áll módunkban ellátni, kérjük, keressék háziorvosukat.
 • Kérjük, hogy felnőtt Páciensként egyedül, kísérő nélkül érkezzen, a gyermek Pácienst, illetve segítségre szoruló Pácienst pedig egy kísérő
 • Amennyiben lehetséges, kérjük, kerüljék a tömegközlekedés használatát.
 • Előzetesen egyeztett időpontkiosztással kiküszöböljük a várakozási időt.
 • Minden megérkező Páciensünket belépést követően kézfertőtlenítésre, illetve alapos kézmosásra (min. 25 sec-ig tartószappanos melegvizes) kérjük már az érkezéskor az adminisztratív ügyintézés megkezdése előtt.
 • Egészségközpontunkba belépő Pácienseink számára szájmaszkot biztosítunk, amit az Egészségközpontban való tartózkodás teljes idején kötelező viselni úgy, hogy az teljesen fedje az orrnyílást és szájrészt. Kérjük, hogy maszkot viselve távozzanak.
 • 2 óránként felületfertőtlenítést végzünk, beleértve a kilincseket, székeket, asztalokat, recepciós pultot, kártyaelfogadó terminált, stb.
 • Az Egészségközpontban mobil légtisztító berendezést működtetünk.
 • Az aláírásra használt tollakat csak egyszer használjuk.
 • Kérünk minden kedves Pácienst, amennyiben megoldható, bankkártya használatával fizessen. Természetesen ez nem kötelezettség, csupán megelőzési céllal szeretnénk minimalizálni a készpénz használatát a jelenlegi járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel.
 • A járványügyi helyzetről részletes információt találnak a www.koronavirus.gov.hu, illetve a nnk.gov.hu oldalakon.

Intézkedéseinket folyamatosan felülvizsgáljuk az aktuális járványügyi szabályoknak
és helyzetnek megfelelően.

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra, jó egészséget kívánunk minden kedves Páciensünknek!

Győr, 2020. november 10.

ROFÉ NATURALE Egészségközpont Csapata

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.