Komplex Access Bars

Korlátozó hiedelmek feloldása

Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre.

Erre nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars, amely során az agyhullámok lelassulnak, és ezáltal lehetővé válik, hogy erőfeszítés nélkül töröljünk bármilyen hátráltató erőt az élet különböző területeiről. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek és hiedelmek.

Ahhoz, hogy régi megszokásainkhoz ne térjünk vissza, „törölni kell” az elméből azokat a nézeteket, berögződéseket, sejtemlékeket, nem kívánatos szokásokat, amik akaratunk ellenére is képesek visszarendezni életünket.

A módszer egyre népszerűbb, terapeuták, orvosok, sebészek, és pszichiáterek körében, kiegészítő kezelésként segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként. Az amerikai egészségügyi hatóság hivatalos terápiaként regisztrálta az Access Bars-t.

A kezelés menete:

A kezelés fekvő pozícióban, relaxált állapotban a fejen 32 pont gyengéd érintésével történik, ez alatt az idő alatt a Vendég megpihen, teljesen ellazul és megszabadul régi beidegződéseitől. A kezelés során semmi sem történik a páciens tudta vagy beleegyezése nélkül.

Korlátaink elhagyásával nyitni tudunk igazi, teljes lényünk magasabb nézőpontjaira, kiteljesedve befogadókká válunk egy boldogabb, kellemesebb, egészségesebb életre.
Már az első kezelés után megfigyelhetjük magunkon, hogy sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, a környezetünk ártó hatásaira, esetleges provokációkra szinte nem is reagálunk.

A kezelés ruhában, masszázságyon fekve kényelmes ellazult állapotban történik. A kezelések időtartama 60 perc.

Jelentkezzen Komplex Access Barsra
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Az alkalmazás területei, várható eredmények:

  • Egészségmegőrzés, -javítás, betegségmegelőzés,
  • Alvászavarok: a gondolatok lecsendesednek, ezért az alvás pihentetőbbé válik.
  • partnerkapcsolatai problémák
  • túlsúllyal, szexszel, stresszel kapcsolatos problémák
  • oldódnak a félelmek, szorongások és gátlások; megszűnnek az önértékelési gondok, hitrendszeri blokkok, gondolati, érzelmi korlátok, a tanulási és koncentrációs problémák;
  • a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek; segít a beilleszkedésben bölcsőde, óvoda, iskolakezdéskor.

A felsorolás nem teljes körű, mivel az Access Bars® célja a tudatosság növekedése, ezáltal az élet összes területére kihatással van. Az Access Bars® egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain. A kezelés magát a választás lehetőségeit nyitja meg.

Hatására képesek leszünk arra, hogy félelmeinket, megfelelési kényszerünket, esetleges önértékelési gondjainkat hátrahagyva, teljesebb életet éljünk, és elhagyjuk az életünket mérgező, mások feletti ítélkezésünket.

Sikeres fogyókúra esetén a módszer segít megtartani az elért eredményünket. Ez legalább annyira fontos, mint maga a fogyókúra!

Fontos hangsúlyozni, hogy minden Access Consciousness kezelés alkalmával, amit sikerül a testből kitisztítani, nem tér vissza a kezelési technikából adódóan. További problémákon lehet dolgozni a terápiás folyamat során (Access Bars és Access Facelift – kezelésre vonatkozóan is).

Albert Einstein azt mondta: „Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni,  hogy  az eredmény más legyen!”
Ne legyen „őrült”, ha úgy érzi, hogy az életének valamely területén megrekedt, nem találja a kiutat, nem tud továbblépni, változtasson az életén, és keresse fel központunkat!

Ellenjavallatok: Nincs

Ár

Komplex Access Bars kezelés
12 800 Ft
Első alkalom 70 perc, heti - kétheti rendszerességgel ajánlott
Jelentkezzen Komplex Access Barsra
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársunk

Székely Szidónia
Székely Szidónia
Access Bars

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

BEMER-terápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.
Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
Talpreflexológia
A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre.
Tibeti hangtál terápia
A hang és rezgésterápia alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt az emberi szervezetben, azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is. .