Access Energetic Facelift®

Az Access Consciousness™ világában számos testkezelés létezik, egyik közülük az Access Energetic Facelift® , ún.energetikai ránctalanítást jelent.

Az Access Consciousness Energetic Facelift® egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást fejt ki az egész testen. Ha többször futtatjuk (legalább 10 – 20 alkalommal), akkor tartós változást eredményezhet.

Az Access Consciousness energetikai ránctalanítás abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy gyengédebb, kedvesebb és könnyedebb. Nem alkalmaz vegyszereket és sebészeti beavatkozást. A kezelés során  a hegek, foltok, pattanások eltűnhetnek, a ráncok halványodhatnak, de akár meg is szűnhetnek a bőr érettségétől függően.

A 30-40 év közötti korosztály számára 10 kezelés szükséges, 50+ felett 20 kezelés hoz várhatóan tartós eredményeket, amelyekkel a páciensek is elégedettek. A kezeléseket kényelmes testhelyzetben végezzük, heti, kétheti rendszerességgel ajánljuk a tartós eredmény elérése érdekében.

Az Access Energetic Facelift® nem csak felnőtteknek ajánlott. Kamaszok pattanásait, kisgyerekek sebekből visszamaradó hegeit, esetleg elvakart himlő foltjait is sikeresen kezelhetjük segítségével.

A kezelés eredménye egyénenként eltérő lehet.

Ár

Access Energetic Facelift
13 000 Ft
Heti – kétheti rendszerességgel ajánlott egy kúrán belül - 90 perc
Jelentkezzen Access Energetic Facelift kezelésre
phone:

06 96 769-196

email:

Munkatársunk

Biczóné Bíró Réka
Biczóné Biró Réka
Access Bars és Access Eneregetic Facelift

Kapcsolódó kezeléseink

Access Bars - kezelés
Az Access Bars során az agyhullámok lelassulnak, és ezáltal lehetővé válik, hogy erőfeszítés nélkül töröljünk bármilyen hátráltató erőt az élet különböző területeiről.
Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
Fiatalító tű nélküli mezoterápia kezelés BINELLA szérumokkal
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármilyen nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe.
Tibeti hangtál terápia
A hang és rezgésterápia alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt az emberi szervezetben, azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is.