Binella kozmetikumok

Gyorslinkek

BINELLA Medical Beauty Orthomolekuláris Esszenciák

Minden ember páratlan, legyen egyénre szabott a bőrápolás is!
BINELLA MEDICAL BEAUTY high-tech ortomolekuláris esszenciák
Győrben elsőként a ROFÉ NATURALE Egészségközpontban

Minden bőrnek teljesen egyedi tápanyag- utánpótlásra van szüksége egészségének, fiatalosságának és szépségének megőrzése érdekében. A BINELLA MEDICAL BEAUTY forradalmasította a bőrápolást, olyan bőrápolási koncepciót fejlesztett ki, amely egyedi akár csak az Ön bőre.

CELL IQ ORTHOMOLECULAR ESSECES LAB rendszer az ortomolekuláris gyógyászat, a táplálkozástudomány és a holisztikus szemléletű kozmetika vívmányait ötvözi. A szabadalmazott eljárás alapja a vitaminok, ásványi sók, nyomelemek továbbá a megfelelő hidratáló faktorok és aktív védelmet biztosító összetevők nagydózisú alkalmazása. A bőr sejtjei így megújulnak és valamennyi funkciója működőképes marad.

Binella otthoni ápolás

A professzionális bőrelemzéstől a személyre szabottan összeállított ortomolekuláris esszenciakoktélig bőre tápanyagszükségletének célirányos utánpótlása érdekében a szabadalmazott CELL IQ ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB rendszer sokféle mikrotápanyagot, hatóanyag- kivonatot, hidratáló faktort és védőrendszert állít csatasorba. A természetes vonások megőrzésével lehetővé válik a hatékony bőrfiatalítás és bőrmegújítás úgy, hogy a bőr szerkezetétnek és működésének megismerésével új hatóanyagokat alkalmazhatunk, ezzel elsődleges védelmi funkciót ellátó szervünk egészsége helyreállítását helyezzük a középpontba. A bőr élettani folyamatait mellékhatások nélkül segítik, hiszen ezek az összetevők a bőr természetes építőkövei, vagy működésének harmonizáló, kiegyensúlyozó tápanyagai. Sejtszinten regenerálják a bőrhibákat, kiegyensúlyozzák a kötőszövetet, normalizálják a bőr irharendszerét –megereszkedett, barázdált bőr, tónusát vesztett, károsodott, fakó bőr, ekcéma, pigmentfoltok, mélyrétegi dehidratáció, rosacea, érzékeny, allergiára hajlamos bőr, aknék, hegek, gyulladásos folyamatok, anyagcserezavar -, a természetes bőrfunkciók jótékony ösztönzésével a bőrkép láthatóan és érezhetően, tartósan javul.

 • Mineral Complex – hatékony anyagcserefokozó ásványi anyag koktél
 • C-vitamin – regenerálást gyorsító energiabomba
 • Pure Collagen – tartós tű nélküli töltőanyag
 • Hyaluronsav – 1 ránctalanító
 • Caviar – luxus energetizáló
 • Immun Compact – teljes körű védelem és immunerősítő
 • Detox – fájdalommentes méregtelenítő
 • Capillar Protect – természetes érfal erősítő
 • De-Pigment Complex – egyedülálló bőrvilágosító szérum
 • Urea – lipid kiegyensúlyozó hidratáló és vízmegkötő
 • Fruit Acid 10% – bőrszerkezet javító, bőrmegújító aktivátor
 • Glycyrrhetinique – kozmetikai „kortizon”, széles spektrumú antiallergén

Kiszerelés:     15 ml pumpás / 10 ml pipettás

A prémium minőségű, 100%-ban tiszta és természetes, személyre szabott hatóanyagkoktélt az Exkluzív fiatalító, bőrtápláló, tű nélküli mezoterápiás orvos-esztétikai kezeléseink során egyedileg állítjuk össze Önnek. Otthonában is élvezheti a luxus bőrtáplálást a kezeléseknél használt értékes és gazdag szérumokkal. Minden esetben személyes konzultációt és kezelést követően ajánljuk a bőrazonos struktúrájú, professzionális, ortomolekuláris esszenciák használatát egészségre és harmóniára törekvő kedves Hölgy és Úr vendégeinknek!

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Kapcsolódó kezeléseink

Binella kozmetikumok
Jelentkezés

Fiatalító Tű Nélküli Mezoterápia Kezelés BINELLA Szérumokkal

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.