Kihagyhatatlan 30%-os nyárváró kedvezmények a Rofé Naturale Egészségközpontban!

Binella kozmetikumok

Gyorslinkek

BINELLA Medical Beauty Orthomolekuláris Esszenciák

Minden ember páratlan, legyen egyénre szabott a bőrápolás is!
BINELLA MEDICAL BEAUTY high-tech ortomolekuláris esszenciák
Győrben elsőként a ROFÉ NATURALE Egészségközpontban

Minden bőrnek teljesen egyedi tápanyag- utánpótlásra van szüksége egészségének, fiatalosságának és szépségének megőrzése érdekében. A BINELLA MECAL BEAUTY forradalmasította a bőrápolást, olyan bőrápolási koncepciót fejlesztett ki, amely egyedi akár csak az Ön bőre.

CELL IQ ORTHOMOLECULAR ESSECES LAB rendszer az ortomolekuláris gyógyászat, a táplálkozástudomány és a holisztikus szemléletű kozmetika vívmányait ötvözi. A szabadalmazott eljárás alapja a vitaminok, ásványi sók, nyomelemek továbbá a megfelelő hidratáló faktorok és aktív védelmet biztosító összetevők nagydózisú alkalmazása. A bőr sejtjei így megújulnak és valamennyi funkciója működőképes marad.

Binella otthoni ápolás

A professzionális bőrelemzéstől a személyre szabottan összeállított ortomolekuláris esszenciakoktélig bőre tápanyagszükségletének célirányos utánpótlása érdekében a szabadalmazott CELL IQ ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB rendszer sokféle mikrotápanyagot, hatóanyag- kivonatot, hidratáló faktort és védőrendszert állít csatasorba. A természetes vonások megőrzésével lehetővé válik a hatékony bőrfiatalítás és bőrmegújítás úgy, hogy a bőr szerkezetétnek és működésének megismerésével új hatóanyagokat alkalmazhatunk, ezzel elsődleges védelmi funkciót ellátó szervünk egészsége helyreállítását helyezzük a középpontba. A bőr élettani folyamatait mellékhatások nélkül segítik, hiszen ezek az összetevők a bőr természetes építőkövei, vagy működésének harmonizáló, kiegyensúlyozó tápanyagai. Sejtszinten regenerálják a bőrhibákat, kiegyensúlyozzák a kötőszövetet, normalizálják a bőr irharendszerét –megereszkedett, barázdált bőr, tónusát vesztett, károsodott, fakó bőr, ekcéma, pigmentfoltok, mélyrétegi dehidratáció, rosacea, érzékeny, allergiára hajlamos bőr, aknék, hegek, gyulladásos folyamatok, anyagcserezavar -, a természetes bőrfunkciók jótékony ösztönzésével a bőrkép láthatóan és érezhetően, tartósan javul.

 • Mineral Complex – hatékony anyagcserefokozó ásványi anyag koktél
 • C-vitamin – regenerálást gyorsító energiabomba
 • Pure Collagen – tartós tű nélküli töltőanyag
 • Hyaluronsav – 1 ránctalanító
 • Caviar – luxus energetizáló
 • Immun Compact – teljes körű védelem és immunerősítő
 • Detox – fájdalommentes méregtelenítő
 • Capillar Protect – természetes érfal erősítő
 • De-Pigment Complex – egyedülálló bőrvilágosító szérum
 • Urea – lipid kiegyensúlyozó hidratáló és vízmegkötő
 • Fruit Acid 10% – bőrszerkezet javító, bőrmegújító aktivátor
 • Glycyrrhetinique – kozmetikai „kortizon”, széles spektrumú antiallergén

Kiszerelés:     15 ml pumpás / 10 ml pipettás

A prémium minőségű, 100%-ban tiszta és természetes, személyre szabott hatóanyagkoktélt az Exkluzív fiatalító, bőrtápláló, tű nélküli mezoterápiás orvos-esztétikai kezeléseink során egyedileg állítjuk össze Önnek. Otthonában is élvezheti a luxus bőrtáplálást a kezeléseknél használt értékes és gazdag szérumokkal. Minden esetben személyes konzultációt és kezelést követően ajánljuk a bőrazonos struktúrájú, professzionális, ortomolekuláris esszenciák használatát egészségre és harmóniára törekvő kedves Hölgy és Úr vendégeinknek!

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Kapcsolódó kezeléseink

Binella kozmetikumok