Biorezonanciás állapotfelmérés

Gyorslinkek

Állapotfelmérés biorezonanciával, orvosi homeopátiás tanácsadással

“Mi okozza a tüneteimet?”

“Miért vagyok fáradt és levert?”

“Honnan ered a fájdalmam?”

“Miért esem egyik betegségből a másikba?”

Minden tünet egyedi, a kiváltó ok egyénenként eltérhet. Ha ön is járt már úgy, hogy észlelt egy egészségügyi problémát, és vagy az interneten vagy ismerősök véleménye alapján próbált meg utánajárni, esetleg azért odázta a kivizsgálást, mert tartott a végeláthatatlan vizsgálatoktól, nincs egyedül!

Biorezonanciás állapotfelmérés célja

A Magnet Space eszközzel végzett biorezonanciás vizsgálat célja az, hogy szakképzett orvosunk megtalálja az ön egészségügyi problémájának eredetét, a teljességre törekedve a panaszok kiváltó okát, ezáltal a szervezet működésének zavarát kiegyensúlyozza.

A tünetek okának feltárása biorezonanciás állapotfelmérés során történik orvosi felügyelettel, majd orvosunk kiértékeli az eredményeket és személyre szabottan javasol homeopátiás készítményeket, egyéb kezelési módszert az ön problémájára, amely javítja az egészségi állapotát.

Rólunk mondták

Mi a Biorezonanciás állapotfelmérés?

Tudjon meg többet egészségi állapotáról a biorezonancia segítségével!
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali, beavatkozás nélküli, fájdalommentes és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
A szervezet elektromágneses aktivitásának, hullám természetű jelkibocsátásának újszerű mérése lehetővé teszi a biofizikai egyensúlyvesztés összefüggéseinek elemzését. Az elektromágneses jelekkel történő felmérés megmutatja az emberi szervezetben a fő szervrendszerek energetikai állapotát, vitalitását, következtetni lehet a tünetként még nem jelentkező, de rizikófaktorként már kimutatható folyamatokra. A kvantum testelemző készülékkel végzett állapotfelmérés minden esetben orvos-természetgyógyászati konzultációval egybekötött. Megtudhatja, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások jellemzik, káros hatások érik a szervezetét, ezek helyreállításában segíthetnek tapasztalt orvosaink, természetgyógyászaink által javasolt kezelések.

Biorezonanciás állapotfelmérés

Ellenjavallatok:

– 12 éves kor alatt
– Szívritmus-szabályozó (pacemaker)
– Nagyobb fém implantátumok
– Epilepszia
– Akut fertőző, lázas állapot
– Várandósság esetén.

A biorezonancia vizsgálat során beavatkozás nélkül mérjük fel az emberi test állapotát. A vizsgálat során a legkíméletesebb módon kapunk információt az emberi szervezetben végbemenő folyamatokról. A biorezonanciás készülék annyira érzékeny műszer, hogy lehetővé teszi olyan betegségek kimutatását is, melyek még nem okoznak tüneteket.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • Egészségügyi állapotfelmérés 16 000 Ft

    Egészségügyi állapotfelmérés orvosi homeopátiás tanácsadással - 45 perc

  • 1. Kontroll 13 600 Ft

    Az első konzultációtól számított 8 héten belül érvényes - 45 perc

  • 2. Kontroll 13 600 Ft

    Az első konzultációtól számított 16 héten belül érvényes - 45 perc

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Dr. Ogoliouk Leonid

Dr. Ogoliouk Leonid

Orvosi homeopátia, fitoterápia

Kapcsolódó kezeléseink

Biorezonanciás állapotfelmérés

Biorezonanciás állapotfelmérésre

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.