Deynique prémium mágneses Anti-tox kezelés

Gyorslinkek

Kozmetikai mélytisztító kezelés nyomkodás nélkül!

Próbálja ki a Deynqiue Cosmetics forradalmi újdonságát!

Egyre többen keresnek olyan eljárásokat, amelyek gyorsak és hatékonyak, amellett, hogy kevesebb fájdalommal is járnak, illetve nem okoznak hegesedést. Pontosan ilyen a Deynique Cosmetics Mágneses Anti-Tox kezelése, amely mélyen tisztítja a bőrt és segít megelőzni a szennyeződések felgyülemlését. Méregtelenítő és antibakteriális hatása mellett segíti a sebgyógyulást, gyorsítja a bőr anyagcsere folyamatait, így az új, egészséges sejtek keletkezését.

Ezzel az újdonsággal úgy tisztítható a bőr, hogy közben a vendég nem szenved a fájdalmas nyomkodástól. Vas-oxid tartalmú maszkunk a mágnes erejével vonzza magához a bőr mélyén található szennyeződéseket és húzza azokat ki onnan, nem hagyva mást, mint tiszta és egészséges arcbőrt. Feltölti ásványi anyagokkal és vitaminokkal a mágnes hatásainak köszönhetően. Elősegíti a problémás, gyulladt, aknés, rosaceás, vagy seborrheás bőr javulását, tisztító kezelés mellett kiválóan alkalmazható kúraszerűen. A bőr folyamatos javulását elősegítve idővel elhagyhatóak a fájdalmas tisztító kezelések is. Kiemelkedő eredményeket nyújt a ránctalanítás terén is. Lifting hatású és segít, hogy a bőr több vitamint és ásványi anyagot fogadhasson be, mint más kezeléseknél.
Mindenki számára elsődleges szempont, hogy olyan anyagok kerüljenek fel a bőrére, és ezzel együtt a szervezetébe is, amelyek természetesek, nincsenek káros mellékhatásaik, nem okoznak irritációt. A Deynique Cosmetics saját bio ültetvényén termesztett aloe verát használ minden termékhez, állatkísérlettől mentes.
A bőr letisztítása és peelingezése utáni lépésben egy arany gélt viszünk fel. Lássuk mit is takar ez:
Az arany egy valódi kozmetikai csoda! Egy olyan alapanyagról van szó, ami nem csupán a termékeket varázsolja gyönyörűvé. Sokkal fontosabb feladatot lát el. Az arany egy értékes, igen aktív hatóanyag, mely elősegíti a bőr méregtelenítő folyamatait, energizálja a sejteket, a ráncokat pedig egészen mélyről tölti fel. A Deynique Gold gélben található (látható) 24 karátos arany lapocskák a sejtek közötti térbe bejutva, mint egy kis takarító csapat, elkezdik kisöpörni a felesleges salakanyagokat, a sejtekből szinte kiszívják a mérgeket és a felhalmozódott szennyeződéseket.

Extra magas ásványi anyag és aloe vera tartamának köszönhetően, a gél nem csak a bőr anyagcsere folyamatait gyorsítja fel, hanem egy időben el is kezdi azt egészen mélyen feltölteni. A kezelés során az arany gélt ultrahang segítségével visszük be. Az arany gél után következik a kezelés legkülönlegesebb lépése, a vas-oxidot tartalmazó agyagmaszk felhelyezése.

Rólunk mondták
deynique antitox kezelés

A kezelés bőrre gyakorolt hatásai

  • Elvonja mindazt, ami kedvezőtlen, mérgező, egészségtelen a szervezet számára, cserébe átadja az ásványi agyagokat (táplál, feszesít), az éltető energiát tartalmazó elemeket a sejteknek.
  • Antiszeptikus tulajdonsága révén csak és kizárólag a káros anyagokra hat. Egyedül ott fejti ki hatását, ahol szükséges, így megkíméli azokat a regeneráló elemeket, amelyek hozzájárulnak a teljes gyógyuláshoz.
  • Képes energiát tárolni, amely a testbe jutva segíti a gyógyulási folyamatokat, revitalizál, ezért nagyon jó kiegészítő terápiaként hosszas antibiotikum terápián átesett, immungyenge személyeknél, vagy bármely lábadozási szakaszban.
  • Az agyag mikromolekuláris szerkezetének köszönhetően képes szinte bármit megszűrni, semlegesíteni, jól használható mindenféle ártalmas anyag felszívására, megszűrésére
  • A gyógyító agyag steril, vagyis baktériumcsíráktól teljesen mentes. Ezenkívül mutat némi radioaktivitást (0,3-1,25 Mache egység), amely elégséges a baktériumok ellen és ahhoz, hogy élénkítő hatást gyakorolhasson, ugyanakkor emberre és állatra veszélytelen.
  • Bármilyen bőrproblémára érdemes kipróbálni, javítja az anyagcserét, fertőtlenít, szabályozza a faggyúmirigyeket, pórusösszehúzó, élénkíti a vérkeringést.

Az agyagmaszkban található vas-oxidnak köszönhetően egy mágnes segítségével szinte kiszippantjuk a bőrből a szennyeződéseket. A mágneses mező eleve jó hatással van a bőrre, hiszen szinte mindent “megmozgat” benne, és még inkább gyorsítja a bőr anyagcsere folyamatokat.

Kismamáknak is különösen ajánljuk, ultrahangot nem alkalmazunk esetükben a kezelés során.

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • DEYNIQUE mágneses Anti-tox kezelés 22 800 FT

    Prémium mélytisztító, energetizáló kezelés 24 karátos aranylapokkal dúsított géllel - anti - aging hatással - 100 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

Deynique prémium mágneses Anti-tox kezelés
Jelentkezés

Deynique prémium mágneses Anti-tox kezelésre

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.