Gyorslinkek

Ne halogassa egészségügyi problémáinak megoldását!

“Mi okozza a tüneteimet?”

“Gyakran fáradt és levert vagyok”

“Túl sok stressz ér a mindennapokban.”

“Szeretnék egészségesebben élni!”

Amennyiben Ön is szeretne tisztában lenni egészségi állapotával, de szeretné elkerülni a hosszadalmas és olykor fájdalmas vizsgálatokat, akkor válassza biorezonanciás állapotfelmérésünket.

Ilyen egyszerű az állapotfelmérés folyamata!

A folyamat első lépéseként kérjük töltse ki az alábbi Űrlapot, hogy kollégáink időpontot tudjanak egyeztetni Önnel.

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon/emailen, és megbeszélnek egy időpontot az állapotfelmérésre. Az állapotfelmérés orvosi konzultációval kb 45-60 percet vesz igénybe.

A biorezonanciás állapotfelmérés egy forradalmian új eljárás, amely mindössze néhány percet vesz igénybe, azonnali és megbízható eredményt ad egészségi állapotáról, fájdalommentes és nem igényel beavatkozást. A vizsgálat segítségével nem csak a már meglévő, hanem a kialakulóban lévő elváltozásokra is fényt lehet deríteni. Az állapotfelmérés minden esetben orvos – természetgyógyászati konzultációval egybekötött.

Páciensünk kezét a vizsgálat után sem engedjük el. Hogy nyomon tudjuk követni a gyógyulási folyamatot, az első kezeléstől számított 8 héten belül kontroll vizsgálatra várjuk vissza kedves vendégeinket.

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Orvosunk

Dr. Ogoliouk Leonid

Dr. Ogoliuk Leonid

Orvosi homeopátia, fitoterápia
Dr. Ogoliuk Leonid vagyok. Homeopata orvos, 34 éves orvosi praxis tapasztalattal, ebből 30 évet a homeopátiának szentelve. 1986-ban általános orvosi, majd 1988-ban klinikai farmakológus orvosi diplomát szereztem a moszkvai Patrice Lumumba Népek Barátsága Egyetemen. 1991-ben kaptam homeopata diplomát. 1991 óta dolgozom Magyarországon, diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen honosítottam, mint klasszikus homeopata, fitoterapeuta. Azóta folyamatosan bővítem a homeopátiás szaktudásomat magyarországi és külföldi tanfolyamokon. A homeopátia feladata – a szervezet egyensúlyának helyreállítása, az öngyógyító folyamatok segítése. Az eljárás a szakmai keretek betartása mellett hatásos krónikus, ismétlődő problémák ellen már csecsemőkortól. A homeopátiának nincsenek mellékhatásai, ugyanakkor megvannak a határai. Biztos vagyok benne, hogy a jövő egyre inkább az integrált tudományé, amikor mind a hagyományos, mind a homeopátiás módszerek együttesen, egymást kiegészítve hatnak.

Kapcsolódó kezeléseink

Egészség természetesen férfiaknak
Jelentkezés

Egészség természetesen férfiaknak

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.