Gyorslinkek

Ne halogassa egészségügyi problémáinak megoldását!

“Mi okozza a tüneteimet?”

“Gyakran fáradt és levert vagyok”

“Túl sok stressz ér a mindennapokban.”

“Szeretnék egészségesebben élni!”

Amennyiben Ön is szeretne tisztában lenni egészségi állapotával, de szeretné elkerülni a hosszadalmas és olykor fájdalmas vizsgálatokat, akkor válassza biorezonanciás állapotfelmérésünket.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ilyen egyszerű az állapotfelmérés folyamata!

A folyamat első lépéseként kérjük töltse ki az alábbi Űrlapot, hogy kollégáink időpontot tudjanak egyeztetni Önnel.

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon/emailen, és megbeszélnek egy időpontot az állapotfelmérésre. Az állapotfelmérés orvosi konzultációval kb 45-60 percet vesz igénybe.

A biorezonanciás állapotfelmérés egy forradalmian új eljárás, amely mindössze néhány percet vesz igénybe, azonnali és megbízható eredményt ad egészségi állapotáról, fájdalommentes és nem igényel beavatkozást. A vizsgálat segítségével nem csak a már meglévő, hanem a kialakulóban lévő betegségekre is fényt lehet deríteni. Az állapotfelmérés minden esetben orvos – természetgyógyászati konzultációval egybekötött.

Amennyiben Ön nyitott a homeopátiás tanácsadásra, szakképzett kollégánk az eredmények kiértékelése után személyre szabottan homeopátiás kezeléseket és készítményeket ajánl Önnek, amelyek javíthatják az egészségi állapotát.

Páciensünk kezét a vizsgálat után sem engedjük el. Hogy nyomon tudjuk követni a gyógyulási folyamatot, az első kezeléstől számított 6 héten belül kontroll vizsgálatra várjuk vissza kedves vendégeinket.

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Orvosunk

Kapcsolódó kezeléseink

Egészség természetesen férfiaknak

Egészség természetesen férfiaknak