Gyorslinkek

Állapotfelmérés biorezonanciával, orvosi homeopátiás tanácsadással

“Mi okozza a tüneteimet?”

“Miért vagyok fáradt és levert?”

“Honnan ered a fájdalmam?”

“Miért esem egyik betegségből a másikba?”

Minden tünet egyedi, a kiváltó ok egyénenként eltérhet. Ha ön is járt már úgy, hogy észlelt egy egészségügyi problémát, és vagy az interneten vagy ismerősök véleménye alapján próbált meg utánajárni, esetleg azért odázta a kivizsgálást, mert tartott a végeláthatatlan vizsgálatoktól, nincs egyedül!

Biorezonanciás állapotfelmérés célja

A Magnet Space eszközzel végzett biorezonanciás vizsgálat célja az, hogy szakképzett orvosunk megtalálja az ön egészségügyi problémájának eredetét, a teljességre törekedve a panaszok kiváltó okát, ezáltal a szervezet működésének zavarát kiegyensúlyozza.

A tünetek okának feltárása biorezonanciás állapotfelmérés során történik orvosi felügyelettel, majd orvosunk kiértékeli az eredményeket és személyre szabottan javasol homeopátiás készítményeket, egyéb kezelési módszert az ön problémájára, amely javítja az egészségi állapotát.

biorezonanciás állapotfelmérés győr

Mi a Biorezonanciás állapotfelmérés?

Tudjon meg többet egészségi állapotáról a biorezonancia segítségével!
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali, beavatkozás nélküli, fájdalommentes és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
A szervezet elektromágneses aktivitásának, hullám természetű jelkibocsátásának újszerű mérése lehetővé teszi a biofizikai egyensúlyvesztés összefüggéseinek elemzését. Az elektromágneses jelekkel történő felmérés megmutatja az emberi szervezetben a fő szervrendszerek energetikai állapotát, vitalitását, következtetni lehet a tünetként még nem jelentkező, de rizikófaktorként már kimutatható folyamatokra. A kvantum testelemző készülékkel végzett állapotfelmérés minden esetben orvos-természetgyógyászati konzultációval egybekötött. Megtudhatja, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások jellemzik, káros hatások érik a szervezetét, ezek helyreállításában segíthetnek tapasztalt orvosaink, természetgyógyászaink által javasolt kezelések.

Ellenjavallatok:

– 12 éves kor alatt
– Szívritmus-szabályozó (pacemaker)
– Nagyobb fém implantátumok
– Epilepszia
– Akut fertőző, lázas állapot
– Várandósság esetén.

 

A biorezonancia vizsgálat során beavatkozás nélkül mérjük fel az emberi test állapotát. A vizsgálat során a legkíméletesebb módon kapunk információt az emberi szervezetben végbemenő folyamatokról. A biorezonanciás készülék annyira érzékeny műszer, hogy lehetővé teszi olyan betegségek kimutatását is, melyek még nem okoznak tüneteket.

Ár

Egészségügyi állapotfelmérés
16 000 Ft
Egészségügyi állapotfelmérés orvosi homeopátiás tanácsadással - 45 perc
1. Kontroll
13 600 Ft
Az első konzultációtól számított 8 héten belül érvényes - 45 perc
2. Kontroll
13 600 Ft
Az első konzultációtól számított 16 héten belül érvényes - 45 perc
Jelentkezzen állapotfelmérése
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Orvosunk

Leonid
Dr. Ogoliouk Leonid
Orvosi homeopátia, Fitoterápia

Miért válasszon minket?

 • 24 órán belüli válaszadás, kapcsolatfelvétel
 • természetes, hatékony kezelések a kiegészítő gyógyászat területén
 • vendégközpontúság, maximálisan figyelünk Önre
 • támogató, segítő hozzáállás orvosaink, természetgyógyászaink, kozmetikus szakembereink részről
 • nincs várakozási idő
 • holisztikus szemlélet
 • barátságos személyzet
 • prémium környezet, egyszerű megközelíthetőség
 • Egyénre szabott komplex kezelések (kombinálható megoldások egy helyen)
 • kitűnő parkolási lehetőség
 • bankkártyás fizetési lehetőség
 • Egészségpénztári kártya elfogadási hely

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Homeopátiás tanácsadás
A gyógyítást az teszi még különlegessé, hogy a testi-lelki harmónia teljes visszaállítására törekszik, illetve a szervezet veleszületett hajlamaiból adódó betegségek megelőzésére is szolgál.
Bemer-terápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.
Talpreflexológia
A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre.
Dietetika, életmód és táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak.