Állapotfelmérés biorezonanciával, orvosi homeopátiás tanácsadással

“Mi okozza a tüneteimet?”

“Miért vagyok fáradt és levert?”

“Honnan ered a fájdalmam?”

“Miért esem egyik betegségből a másikba?”

Minden tünet egyedi, a kiváltó ok egyénenként eltérhet. Ha ön is járt már úgy, hogy észlelt egy egészségügyi problémát, és vagy az interneten vagy ismerősök véleménye alapján próbált meg utánajárni, esetleg azért odázta a kivizsgálást, mert tartott a végeláthatatlan vizsgálatoktól, nincs egyedül!

A Magnet Space eszközzel végzett biorezonanciás vizsgálat célja az, hogy szakképzett orvosunk megtalálja az ön egészségügyi problémájának eredetét, a teljességre törekedve a panaszok kiváltó okát, ezáltal a szervezet működésének zavarát kiegyensúlyozza.

A tünetek okának feltárása biorezonanciás állapotfelmérés során történik orvosi felügyelettel, majd orvosunk kiértékeli az eredményeket és személyre szabottan javasol homeopátiás készítményeket, egyéb kezelési módszert az ön problémájára, amely javítja az egészségi állapotát.

biorezonanciás állapotfelmérés győr

Tudjon meg többet egészségi állapotáról a biorezonancia segítségével!
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali, fájdalommentes és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
A szervezet elektromágneses aktivitásának, hullám természetű jelkibocsátásának újszerű mérése lehetővé teszi a biofizikai egyensúlyvesztés összefüggéseinek elemzését. A felmérés megmutatja a fő szervrendszerek energetikai állapotát, vitalitását, következtetni lehet a tünetként még nem jelentkező, de rizikófaktorként már kimutatható folyamatokra. A kvantum testelemző készülékkel végzett állapotfelmérés minden esetben orvos-természetgyógyászati konzultációval egybekötött. Megtudhatja, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások jellemzik, káros hatások érik a szervezetét, ezek helyreállításában segíthetnek tapasztalt orvosaink, természetgyógyászaink által javasolt kezelések.

Ellenjavallatok:
– 12 éves kor alatt
– Szívritmus-szabályozó (pacemaker)
– Nagyobb fém implantátumok
– Epilepszia
– Akut fertőző, lázas állapot
– Várandósság esetén.

Ár

Egészségügyi állapotfelmérés
14 400 Ft (16 000 Ft helyett)
Állapotfelmérés Magnet Space-szel orvosi homeopátiás tanácsadással - 45 perc
Kontroll
12 800 Ft
Az első kezeléstől számított 6 héten belül érvényes - 45 perc
Jelentkezzen állapotfelmérése
phone:

06 96 769-196

email:

Orvosunk

Image
Dr. Ogoliouk Leonid
Orvosi homeopátia, Fitoterápia

Kapcsolódó kezeléseink

Homeopátiás tanácsadás
A gyógyítást az teszi még különlegessé, hogy a testi-lelki harmónia teljes visszaállítására törekszik, illetve a szervezet veleszületett hajlamaiból adódó betegségek megelőzésére is szolgál.
Bemer-terápia
A Bemer egy olyan biofizikai alkalmazást jelent, ami a szervezet saját gyógyító erejét aktiválja. A testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére.
Talpreflexológia
A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre.
Dietetika, életmód és táplálkozási tanácsadás
A dietetikus feladata egyrészt az egészséges emberek számára az egészségük megőrzése érdekében, másrészt pedig egy fennálló kóros állapot miatt szükséges egyénre szabott táplálkozási és életmód tanácsadás, amely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak.