Gyerekeknek Access Bars kezelés

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

A családban, iskolában megélt krízishelyzetek a gyerekeket elszakítják attól a biztonságtól, ami számukra a kiteljesedés lehetőségét adja. Évről, évre egyre több gyerek küzd tanulási és magatartászavarokkal, emiatt egyre több a szorongó, betegeskedő gyermek és a stresszes szülő. Ennek a biztonságnak megőrzésében és erősítésében, feszültség oldásban segítséget jelenthet az Access – Bars kezelés, amelyet gyerekeken és szülőkön egyaránt végzünk. A módszer hatékonyan segíthet a családi válsághelyzetek feldolgozásában, közösségbe szoktatásban, hiperaktivitás, agresszió, evési problémák, meghatározhatatlan félelmek, szorongás, bepisilés, körömrágás, alvászavar, önkifejezési és kommunikációs problémák, tanulási nehézségek jelentkezésekor. A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Ár

Access Bars kezelés, gyerekeknek
10 000 Ft
10 éves korig - 40 perc
Jelentkezzen gyermekével Access Bars kezelésre
phone:

06 96 769-196

email:

Munkatársaink

Biczóné Bíró Réka
Biczóné Biró Réka
Access Bars és Access Energetic Facelift
Image
Székely Szidónia
Access Bars

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.
Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadás
A táplálkozásra vonatkozó információdömpingben kihívást jelent az eligazodás, külön ezért is helyezünk hangsúlyt a megbízható és kontrollált egyéni tanácsadásra és tájékoztatásra.
Gyerekeknek – BEMER-terápia
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben.
Gyerekeknek – Hangtál terápia
A kezelés hatására még problémamentes gyerekeknél is hatékonyabbá, könnyedebbéválhat a tanulás, kiegyensúlyozottabb lelki és fizikai állapotot eredményez.