Gyerekeknek – BEMER-terápia

Gyorslinkek

Gyerekeknek – BEMER-terápia

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

Rólunk mondták
családi kép

A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól. A BEMER-technológia segítséget nyújt sok betegség megelőzésében, enyhítésében, illetve gyógyításában. A hajszálerek vérkeringésének optimalizálása révén a méregtelenítő szervek (máj, vese, tüdő) funkcióját támogatja, pozitív hatást gyakorol az immunrendszer egészére. Gyermekkorban javasoljuk immunerősítésre, megfázás, krónikus légúti panaszok gyors enyhítésére, betegségek utáni rehabilitációra, műtétek utáni gyorsabb regenerálódásra, alvási és viselkedésbeli problémák észlelésekor, mozgáskoordináció javítására, szorongásos, görccsel járó panaszok enyhítésére, tanulmányi és sportteljesítmény fokozására. Fényterápiával kiegészítve hegek eltüntetésére és különféle bőrbetegségek (pl. ekcéma, psoriasis, herpesz, stb.) kezelésében segít elérni a tünetmentes állapotot. Sportsérülések, törések után, rándulások, ficamok, ödémák kezelésében is kiemelkedő eredményt nyújt.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • Bemer fény- és mágnesterápia, 10 éves korig 3 000 Ft

    9-15 perc

  • Bemer fény- és mágnesterápia gyerekeknek 10 éves kor felett 4 000 Ft

    12-24 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – BEMER-terápia
Jelentkezés

Gyerekeknek – BEMER-terápiára

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.