Gyerekeknek BEMER-terápia

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben. Önállóan és terápiás eljárások részeként is egyaránt alkalmazható, egyúttal bizonyítottan mentes minden mellékhatástól. A BEMER-technológia segítséget nyújt sok betegség megelőzésében, enyhítésében, illetve gyógyításában. A hajszálerek vérkeringésének optimalizálása révén a méregtelenítő szervek (máj, vese, tüdő) funkcióját támogatja, pozitív hatást gyakorol az immunrendszer egészére. Gyermekkorban javasoljuk immunerősítésre, megfázás, krónikus légúti panaszok gyors enyhítésére, betegségek utáni rehabilitációra, műtétek utáni gyorsabb regenerálódásra, alvási és viselkedésbeli problémák észlelésekor, mozgáskoordináció javítására, szorongásos, görccsel járó panaszok enyhítésére, tanulmányi és sportteljesítmény fokozására. Fényterápiával kiegészítve hegek eltüntetésére és különféle bőrbetegségek (pl. ekcéma, psoriasis, herpesz, stb.) kezelésében segít elérni a tünetmentes állapotot. Sportsérülések, törések után, rándulások, ficamok, ödémák kezelésében is kiemelkedő eredményt nyújt.

Ár

Bemer fény- és mágnesterápia, 10 éves korig
3 000 Ft
9-15 perc
Bemer fény- és mágnesterápia gyerekeknek 10 éves kor felett
4 000 Ft
12-24 perc
Jelentkezzen gyermekével Bemer-terápiára
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Hangtál terápia
A kezelés hatására még problémamentes gyerekeknél is hatékonyabbá, könnyedebbéválhat a tanulás, kiegyensúlyozottabb lelki és fizikai állapotot eredményez.
Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadás
táplálkozásra vonatkozó információdömpingben kihívást jelent az eligazodás, külön ezért is helyezünk hangsúlyt a megbízható és kontrollált egyéni tanácsadásra és tájékoztatásra.
Gyerekeknek – Orvosi homeopátia
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.
Gyerekeknek – Access Bars-kezelés
A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését.