Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadás

Gyorslinkek

Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadás

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

Rólunk mondták
családi kép

A legtöbb szülőt aggodalommal tölti el, ha a gyermek nem akar enni, túl sokat eszik, válogatós, vagy valamilyen okból diétáznia kell. A táplálkozásra vonatkozó információdömpingben kihívást jelent az eligazodás, külön ezért is helyezünk hangsúlyt a megbízható és kontrollált egyéni tanácsadásra és tájékoztatásra. Mire érdemes és kell figyelnie a szülőnek és mi az, ami médiaszenzációnak számít csupán, és félrevezető. Egyrészt kiegészítő terápiaként, betegség kezelésében, másrészt megelőzési céllal, az egészség megtartására (pl. elkerülhető legyen a tápanyaghiányos étrend, megbízható minőségű élelmiszerek) működik fontos szolgáltatásként Egészségközpontunkban összefoglaló néven a dietetikai tanácsadás már totyogó korú gyermekek számára is. Támogatást nyújt a következő eseteknél: ételallergiák, felszívódási zavaroknál – liszt-, tej-, tojásmentesétrendek kialakítása, speciális sportolói étrend összeállítása, gyulladásos bélbetegségeknél (Crohn-betegség, Colitis Ulcerosa), elhízás kialakulásakor, krónikus székrekedés vagy éppen reflux jelentkezésekor, valamint cukorbetegség, hormonális rendszer (pl. pajzsmirigy) egyensúlyzavarai esetén. Gyermekvállalás előtt inzulinrezisztencia jelentkezésekor, kismamáknál várandósság idején, illetve a szoptatási időszakban is érdemes szakember tanácsát kérni.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • Dietetika, táplálkozási és életmódtanácsadás, gyerekeknek (első alkalom) 15 000 Ft

    Konzultáció, kezelési terv kialakítása, táplálkozási és étrend tanácsadás - 60 perc

  • Kontroll 13 000 Ft

    4 héten belül - 45 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Köpeczi-Kertics Adrienn

Köpeczi-Kertics Adrienn

Dietetika, táplálkozási és életmód-tanácsadás
Köpeczi-Kertics Adrienn vagyok. Életemet az emberek segítésére tettem fel. Gyermekkorom óta foglalkoztat az emberi test működése és hogy táplálkozásunk miként befolyásolja életminőségünket. Hivatásomat tekintve okleveles dietetikus vagyok, diplomámat 2014-ben a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Két évet dolgoztam gyógyszerkutatás területén az Országos Onkológiai Intézetben, majd 2016-tól az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény dietetikusaként segítettem a bentlakók életét. Azóta egyéni terápiás dietetikusként várom a gyógyulni, változtatni vágyókat. Tanácsadásaim során megtanítom vendégeimet, hogy miként igazodjanak el az élelmiszerek kaotikus világában, hogy válogassanak az alapanyagok között. Hitvallásom, hogy minden ember egyedi és különleges, életmódjuk, életritmusuk is különböző, így az étrendnek ehhez igazodni kell. Az egyéni étrend kialakítása az első lépés, az életmódváltás felé.

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadás
Jelentkezés

Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadásra

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.