Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadás

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

A legtöbb szülőt aggodalommal tölti el, ha a gyermek nem akar enni, túl sokat eszik, válogatós, vagy valamilyen okból diétáznia kell. A táplálkozásra vonatkozó információdömpingben kihívást jelent az eligazodás, külön ezért is helyezünk hangsúlyt a megbízható és kontrollált egyéni tanácsadásra és tájékoztatásra. Mire érdemes és kell figyelnie a szülőnek és mi az, ami médiaszenzációnak számít csupán, és félrevezető. Egyrészt kiegészítő terápiaként, betegség kezelésében, másrészt megelőzési céllal, az egészség megtartására (pl. elkerülhető legyen a tápanyaghiányos étrend, megbízható minőségű élelmiszerek) működik fontos szolgáltatásként Egészségközpontunkban összefoglaló néven a dietetikai tanácsadás már totyogó korú gyermekek számára is. Támogatást nyújt a következő eseteknél: ételallergiák, felszívódási zavaroknál – liszt-, tej-, tojásmentesétrendek kialakítása, speciális sportolói étrend összeállítása, gyulladásos bélbetegségeknél (Crohn-betegség, Colitis Ulcerosa), elhízás kialakulásakor, krónikus székrekedés vagy éppen reflux jelentkezésekor, valamint cukorbetegség, hormonális rendszer (pl. pajzsmirigy) egyensúlyzavarai esetén. Gyermekvállalás előtt inzulinrezisztencia jelentkezésekor, kismamáknál várandósság idején, illetve a szoptatási időszakban is érdemes szakember tanácsát kérni.

Ár

Dietetika, táplálkozási és életmódtanácsadás, gyerekeknek (első alkalom)
14 000 Ft
Konzultáció, kezelési terv kialakítása, táplálkozási és étrend tanácsadás - 60 perc
Kontroll
12 000 Ft
4 héten belül - 45 perc
Jelentkezzen gyermekével dietetikai tanácsadásra
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársunk

Köpeczi-Kertics Adrienn
Köpeczi-Kertics Adrienn
Dietetika, életmód és táplálkozási tanácsadás

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Talpreflexológia
Gyerekeknél is jelentős javulás várható talpreflexológia alkalmazásakor, az egészséges energiaáramlás helyreállításával. A reflexpontokra kifejtett jótékony masszírozás nem fájdalmas, nincs mellékhatása.
Gyerekeknek – Orvosi homeopátia
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.
Gyerekeknek – Hangtál terápia
A kezelés hatására még problémamentes gyerekeknél is hatékonyabbá, könnyedebbéválhat a tanulás, kiegyensúlyozottabb lelki és fizikai állapotot eredményez.
Gyerekeknek – Access Bars-kezelés
A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését.