Gyerekeknek Hangtál terápia

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

A hangterápia segít a viselkedési rendellenességeken, tanulási nehézségeken és kommunikációs zavaroknál. A foglalkozások keretében hangtálakkal végezhető játékokkal ismertetjük meg a gyerekeket. Ezek a játékok fejlesztik a különféle részképességeket, amelyek központi alapjai a jó koncentrációnak, a kommunikációnak és a tanulásnak. A kezelés hatására még problémamentes gyerekeknél is hatékonyabbá, könnyedebbéválhat a tanulás, a kisebb – nagyobb hétköznapi kihívások kezelése nem jár erőfeszítéssel, kiegyensúlyozottabb lelki és fizikai állapotot eredményez.
A hangtálak rezgése fizikai és mentális síkon egyaránt ellazultsághoz vezet, az agy alfa hullámaira hat, ami lehetővé teszi, hogy testünk öngyógyító mechanizmusai működésbe lépjenek. Kifejezetten kellemes terápia. Jól alkalmazható lelki hátterű problémáknál pl. tanulási, kommunikációs problémák, különböző viselkedési zavarok – pl. ismeretlen hátterű, túlzott agresszió, akaratosság, szorongás, hiperaktivitás, visszahúzódó magatartás, figyelemkoncentrációs nehézségek – esetén.

Ár

Tibeti hangtál terápia gyerekeknek
7 000 Ft
5-10 éves kor között - 20-30 perc
Jelentkezzen gyermekével tibeti hangtál terápiára
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársunk

tibeti hangtál terápia
Ksuz István
Tibeti hangtál terápia

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Talpreflexológia
Gyerekeknél is jelentős javulás várható talpreflexológia alkalmazásakor, az egészséges energiaáramlás helyreállításával. A reflexpontokra kifejtett jótékony masszírozás nem fájdalmas, nincs mellékhatása.
Gyerekeknek – Orvosi homeopátia
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.
Gyerekeknek – BEMER-terápia
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben.
Gyerekeknek – Lézeres fülakupunktúra
Speciális soft pontlézer készülékkel történik a kezelés, amely fájdalom és tűszúrás nélkül gyógyítja a kicsik betegségeit. A kezelés sajátossága, hogy nagyon finom érintésekkel dolgozik.