Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

A homeopátia babakortól a gyermekek fejlődési, érési folyamatát végig kísérve egészen fiatal felnőtt korig is előnyös alternatív gyógymód. A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos. A szokásos gyerekkori panaszok mellett – lásd fogzás, visszatérő fülgyulladás, köhögés, megfázás, magas lázzal járó influenza, emésztési problémák, pollen-, állati szőr és gombatoxin – allergia, stb. – olyan gyermekbetegségek nyomasztó tüneteit is enyhíti, mint a bárányhimlő vagy fertőzéses eredetű hasmenésKépes tünetmentesíteni a kötelező védőoltások következtében esetekben fellépő nem kívánatos mellékhatásokat.

A homeopátiás kezelés segíthet az olyan „makacs” betegségek esetén is, mint az ekcéma és az asztma, ugyanakkor olyan viselkedési problémák esetén is hatásos, mint a félénkség, a szorongás, a közösségbe való beilleszkedési nehézségek és a figyelemzavar, vagy éppen a hiperaktivitás. Az alternatív módszerek sok esetben  megfelelő kezelést biztosítanak a visszatérő betegségek esetén is, mivel az immunrendszer optimális működését támogatja.

Ár

Homeopátia gyerekeknek
12 600 Ft (14 000 Ft helyett)
45 perc
1. Kontroll (8 héten belül)
10 800 Ft
Az első kezeléstől számított 8 héten belül érvényes - 30 perc
2. Kontroll (16 héten belül)
10 800 Ft
12 éves kor felett. Az első kezeléstől számított 16 héten belül érvényes - 30 perc
Biorezonanciás állapotfelmérés homeopátiás orvosi tanácsadással
14 400 Ft (16 000 Ft helyett)
12 éves kor felett - 45 perc
1. Kontroll (8 héten belül)
12 800 Ft
Az első kezeléstől számított 8 héten belül érvényes - 30 perc
2. Kontroll (16 héten belül)
12 800 Ft
Az első kezeléstől számított 16 héten belül érvényes - 30 perc
Jelentkezzen gyermekével homeopátiás konzultációra
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Orvosunk

Leonid
Dr. Ogoliouk Leonid
Orvosi homeopátia, Fitoterápia

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Állapotfelmérés biorezonanciával
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
Gyerekeknek – Lézeres fülakupunktúra
Speciális soft pontlézer készülékkel történik a kezelés, amely fájdalom és tűszúrás nélkül gyógyítja a kicsik betegségeit. A kezelés sajátossága, hogy nagyon finom érintésekkel dolgozik.
Gyerekeknek – BEMER-terápia
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben.
Gyerekeknek – Talpreflexológia
Gyerekeknél is jelentős javulás várható talpreflexológia alkalmazásakor, az egészséges energiaáramlás helyreállításával. A reflexpontokra kifejtett jótékony masszírozás nem fájdalmas, nincs mellékhatása.