Gyerekeknek Komplex Access Bars kezelés

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

A családban, iskolában megélt krízishelyzetek a gyerekeket elszakítják attól a biztonságtól, ami számukra a kiteljesedés lehetőségét adja. Évről, évre egyre több gyerek küzd tanulási és magatartászavarokkal, emiatt egyre több a szorongó, betegeskedő gyermek és a stresszes szülő. Ennek a biztonságnak megőrzésében és erősítésében, feszültség oldásban segítséget jelenthet az Access – Bars kezelés, amelyet gyerekeken és szülőkön egyaránt végzünk. A módszer hatékonyan segíthet a családi válsághelyzetek feldolgozásában, közösségbe szoktatásban, hiperaktivitás, agresszió, evési problémák, meghatározhatatlan félelmek, szorongás, bepisilés, körömrágás, alvászavar, önkifejezési és kommunikációs problémák, tanulási nehézségek jelentkezésekor. A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Ár

Komplex Access Bars kezelés, gyerekeknek, 9 éves korig
10 000 Ft
30-40 perc (első alkalom 40 perc, két - háromheti rendszerességgel ajánlott)
Jelentkezzen gyermekével Komplex Access Bars kezelésre
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Munkatársaink

Székely Szidónia
Székely Szidónia
Access Bars

Olvasson járványügyi intézkedéseinkről

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.
Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadás
A táplálkozásra vonatkozó információdömpingben kihívást jelent az eligazodás, külön ezért is helyezünk hangsúlyt a megbízható és kontrollált egyéni tanácsadásra és tájékoztatásra.
Gyerekeknek – BEMER-terápia
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben.
Gyerekeknek – Hangtál terápia
A kezelés hatására még problémamentes gyerekeknél is hatékonyabbá, könnyedebbéválhat a tanulás, kiegyensúlyozottabb lelki és fizikai állapotot eredményez.