Gyerekeknek – Komplex Access Bars

Gyorslinkek

Gyerekeknek – Komplex Access Bars kezelés

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

Rólunk mondták
családi kép

A családban, iskolában megélt krízishelyzetek a gyerekeket elszakítják attól a biztonságtól, ami számukra a kiteljesedés lehetőségét adja. Évről, évre egyre több gyerek küzd tanulási és magatartászavarokkal, emiatt egyre több a szorongó, betegeskedő gyermek és a stresszes szülő. Ennek a biztonságnak megőrzésében és erősítésében, feszültség oldásban segítséget jelenthet az Access – Bars kezelés, amelyet gyerekeken és szülőkön egyaránt végzünk. A módszer hatékonyan segíthet a családi válsághelyzetek feldolgozásában, közösségbe szoktatásban, hiperaktivitás, agresszió, evési problémák, meghatározhatatlan félelmek, szorongás, bepisilés, körömrágás, alvászavar, önkifejezési és kommunikációs problémák, tanulási nehézségek jelentkezésekor. A kezelés segít feloldani a nagyon mély mentális blokkokat, lelki traumákat, valamint negatív attitűdöket, amelyek gátolják képességeink kiteljesedését. Nagymértékben támogatja a helyes önértékelést. Kiválóan alkalmazható gyermekeknél kreativitásuk kiteljesedésének elősegítésére, tehetségük kibontakoztatására.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • Komplex Access Bars kezelés, gyerekeknek, 9 éves korig 12 800 Ft

    30-40 perc (első alkalom 40 perc, két - háromheti rendszerességgel ajánlott)

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Székely Szidónia

Székely Szidónia

Komplex Access Bars
Székely Szidónia vagyok, 53 évesen fordultam egy számomra teljesen új terület felé. Ott még azt gondoltam, hogy a küldetésem az, hogy mindenkit meg kell változtatnom, hogy az emberek életét át kell mozdítanom, hogy a vágyott életüket élhessék. Időközben az élettapasztalat rávezetett arra, hogy az elsődleges cél az én saját nézőpontjaim megváltoztatása kell legyen és ebben nagy segítségemre volt az Access Bars, mint eszköz. Így sokkal jobban el tudom fogadni a másik embert a véleményével, az életével, a gondolkodásával. Jelen helyzetben azoknak segítek, akik szeretnének változni, akik érzik, hogy nincs más lehetőségük, csak a változás, akik másként szeretnének élni, gondolkodni, nem akarnak tovább félni! Akarják az örömteli, könnyed, csodákkal tarkított életet és az egészséget. Hiszen, ha megváltoztatjuk a nézőpontjainkat, akkor nagy esély van arra, hogy megváltozzon az egészségi állapotunk is. Elengedni a múlt fájdalmait és megélni a jelen minden pillanatát, szépségét! A mottóm pedig az Access Bars egyik eszköze: Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Komplex Access Bars
Jelentkezés

Gyerekeknek – Komplex Access Bars-ra

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.