Gyerekeknek Lézeres fülakupunktúra

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

Speciális soft pontlézer készülékkel történik a kezelés, amely fájdalom és tűszúrás nélkül gyógyítja a kicsik betegségeit.
kezelés sajátossága, hogy nagyon finom érintésekkel dolgozik. A gyermekgyógyászatban az alábbi problémák esetén jól alkalmazható a lézeres akupunktúra: emésztési zavarok, hasfájások, asztma, étel- és légúti allergiák tünetei, étkezési zavarok, hörghurut, immunerősítés, gyakori felső légúti megbetegedések, fülgyulladások, kötőhártya-gyulladás, bőrbetegségek, nyugtalanság, hiperaktivitás, fejfájások, tanulási zavarok, alvási zavarok, éjszakai felriadások, ágybavizelés. Akár fülbevaló helyének meghatározásakor is gondolhatunk rá, így a későbbi felnőtt életben nem okoz zavart a fülön található valamely véletlenszerű akupunktúrás pont felesleges ingerlése.

Ár

Lézeres fülakupunktúrás kezelés (első alkalom)
8 000 Ft
10 éves korig, 30-45 perc (konzultáció, kezelési terv kialakítása, kezelés)
Lézeres fülakupunktúrás kezelés (második alkalomtól)
6 000 Ft
10 éves korig, 30 perc
Jelentkezzen gyermekével lézeres fülakupunktúrára
Babits Ágnes
phone:

06 96 769-196

Rólunk mondták

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs ☺

Károly Renáta

Már itt is találkozhatott velünk

kisalföld rofé győr plusz rofé paraméter sk rofé

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia
A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos.
Gyerekeknek – Dietetika és táplálkozási tanácsadás
A táplálkozásra vonatkozó információdömpingben kihívást jelent az eligazodás, külön ezért is helyezünk hangsúlyt a megbízható és kontrollált egyéni tanácsadásra és tájékoztatásra.
Gyerekeknek – Talpreflexológia
Gyerekeknél is jelentős javulás várható talpreflexológia alkalmazásakor, az egészséges energiaáramlás helyreállításával. A reflexpontokra kifejtett jótékony masszírozás nem fájdalmas, nincs mellékhatása.
Gyerekeknek – BEMER-terápia
A BEMER speciális elektromágnes jel és fényterápia, erősíti az immunrendszert, amely ez által képes leküzdeni a betegségeket, illetve védekezik a fertőzésekkel szemben.