Kihagyhatatlan 30%-os nyárváró kedvezmények a Rofé Naturale Egészségközpontban!

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Gyorslinkek

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

homeopátia gyerekeknek
Rólunk mondták

A homeopátia babakortól a gyermekek fejlődési, érési folyamatát végig kísérve egészen fiatal felnőtt korig is előnyös alternatív gyógymód. A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos. A szokásos gyerekkori panaszok mellett – lásd fogzás, visszatérő fülgyulladás, köhögés, megfázás, magas lázzal járó influenza, emésztési problémák, pollen-, állati szőr és gombatoxin – allergia, stb. – olyan gyermekbetegségek nyomasztó tüneteit is enyhíti, mint a bárányhimlő vagy fertőzéses eredetű hasmenésKépes tünetmentesíteni a kötelező védőoltások következtében esetekben fellépő nem kívánatos mellékhatásokat.

A homeopátiás kezelés segíthet az olyan „makacs” betegségek esetén is, mint az ekcéma és az asztma, ugyanakkor olyan viselkedési problémák esetén is hatásos, mint a félénkség, a szorongás, a közösségbe való beilleszkedési nehézségek és a figyelemzavar, vagy éppen a hiperaktivitás. Az alternatív módszerek sok esetben  megfelelő kezelést biztosítanak a visszatérő betegségek esetén is, mivel az immunrendszer optimális működését támogatja.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

 • Homeopátia gyerekeknek 12 600 Ft (14 000 Ft helyett)

  45 perc

 • 1. Kontroll (8 héten belül) 10 800 Ft

  Az első kezeléstől számított 8 héten belül érvényes - 30 perc

 • 2. Kontroll (16 héten belül) 10 800 Ft

  12 éves kor felett. Az első kezeléstől számított 16 héten belül érvényes - 30 perc

 • Biorezonanciás állapotfelmérés homeopátiás orvosi tanácsadással 14 400 Ft (16 000 Ft helyett)

  12 éves kor felett - 45 perc

 • 1. Kontroll (8 héten belül) 12 800 Ft

  Az első kezeléstől számított 8 héten belül érvényes - 30 perc

 • 2. Kontroll (16 héten belül) 12 800 Ft

  Az első kezeléstől számított 16 héten belül érvényes - 30 perc

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

yerekeknek – Orvosi homeopátiára