Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Gyorslinkek

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

homeopátia gyerekeknek
Rólunk mondták

A homeopátia babakortól a gyermekek fejlődési, érési folyamatát végig kísérve egészen fiatal felnőtt korig is előnyös alternatív gyógymód. A gyermekek nagyon jól reagálnak a homeopátiás terápiára, amely egyéb kezelési módok, illetve egy az adott betegség kezeléséhez feltétlenül szükséges gyógyszeres terápia mellett is biztonságos és hatásos. A szokásos gyerekkori panaszok mellett – lásd fogzás, visszatérő fülgyulladás, köhögés, megfázás, magas lázzal járó influenza, emésztési problémák, pollen-, állati szőr és gombatoxin – allergia, stb. – olyan gyermekbetegségek nyomasztó tüneteit is enyhíti, mint a bárányhimlő vagy fertőzéses eredetű hasmenésKépes tünetmentesíteni a kötelező védőoltások következtében esetekben fellépő nem kívánatos mellékhatásokat.

A homeopátiás kezelés segíthet az olyan „makacs” betegségek esetén is, mint az ekcéma és az asztma, ugyanakkor olyan viselkedési problémák esetén is hatásos, mint a félénkség, a szorongás, a közösségbe való beilleszkedési nehézségek és a figyelemzavar, vagy éppen a hiperaktivitás. Az alternatív módszerek sok esetben  megfelelő kezelést biztosítanak a visszatérő betegségek esetén is, mivel az immunrendszer optimális működését támogatja.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

 • Homeopátia gyerekeknek 15 000 Ft

  45 perc

 • 1. Kontroll (8 héten belül) 13 000 Ft

  Az első kezeléstől számított 8 héten belül érvényes - 30 perc

 • 2. Kontroll (16 héten belül) 13 000 Ft

  12 éves kor felett. Az első kezeléstől számított 16 héten belül érvényes - 30 perc

 • Biorezonanciás állapotfelmérés homeopátiás orvosi tanácsadással 17 500 Ft

  12 éves kor felett - 45 perc

 • 1. Kontroll (8 héten belül) 14 800 Ft

  Az első kezeléstől számított 8 héten belül érvényes - 30 perc

 • 2. Kontroll (16 héten belül) 14 800 Ft

  Az első kezeléstől számított 16 héten belül érvényes - 30 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Dr. Ogoliouk Leonid

Dr. Ogoliuk Leonid

Orvosi homeopátia, fitoterápia
Dr. Ogoliuk Leonid vagyok. Homeopata orvos, 34 éves orvosi praxis tapasztalattal, ebből 30 évet a homeopátiának szentelve. 1986-ban általános orvosi, majd 1988-ban klinikai farmakológus orvosi diplomát szereztem a moszkvai Patrice Lumumba Népek Barátsága Egyetemen. 1991-ben kaptam homeopata diplomát. 1991 óta dolgozom Magyarországon, diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen honosítottam, mint klasszikus homeopata, fitoterapeuta. Azóta folyamatosan bővítem a homeopátiás szaktudásomat magyarországi és külföldi tanfolyamokon. A homeopátia feladata – a szervezet egyensúlyának helyreállítása, az öngyógyító folyamatok segítése. Az eljárás a szakmai keretek betartása mellett hatásos krónikus, ismétlődő problémák ellen már csecsemőkortól. A homeopátiának nincsenek mellékhatásai, ugyanakkor megvannak a határai. Biztos vagyok benne, hogy a jövő egyre inkább az integrált tudományé, amikor mind a hagyományos, mind a homeopátiás módszerek együttesen, egymást kiegészítve hatnak.

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Orvosi homeopátia
Jelentkezés

Gyerekeknek – Orvosi homeopátiára

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.