Kihagyhatatlan 30%-os nyárváró kedvezmények a Rofé Naturale Egészségközpontban!

Gyerekeknek – Talpreflexológia

Gyorslinkek

Gyerekeknek – Talpreflexológia

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

Rólunk mondták
családi kép

Gyerekeknél is jelentős javulás várható talpreflexológia alkalmazásakor, az egészséges energiaáramlás helyreállításával. A talpon rengeteg idegvégződés és meridiánpont található, minden szervünk megfeleltethető egy-egy pontnak vagy vonalnak a talp meghatározott területén. A reflexpontokra kifejtett jótékony masszírozás nem fájdalmas, nincs mellékhatása.
Különösen hatékony terápia az immunrendszer erősítésében, krónikus felső légúti, vese- és húgyúti problémáknál, emésztési bántalmakban szenvedőknél, étvágytalanság előfordulásakor, ezen kívül lelki problémák feldolgozásában is segít. A talpreflexológia az idegeket és a belső szerveket is stimulálja,élénkíti a vér- és nyirokkeringést, segít a tápanyagfelvételben, és a méregtelenítés hatásfoka is javul.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • Talpreflexológia, gyerekeknek, első alkalom 11 000 Ft

    10 éves korig - 30 - 40 perc

  • Talpreflexológia, gyerekeknek, kontroll 7 000 Ft

    10 éves korig, hetente javasolt kezelési terv alapján - 20 - 30 perc

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Talpreflexológia