Kihagyhatatlan 30%-os nyárváró kedvezmények a Rofé Naturale Egészségközpontban!

Gyerekeknek – Tibeti hangtálas relaxáció

Gyorslinkek

Gyerekeknek – Hangtálas relaxáció

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

Rólunk mondták
homeopátia gyerekeknek

A hangtálas relaxáció segít a viselkedési rendellenességeken, tanulási nehézségeken és kommunikációs zavaroknál. A foglalkozások keretében hangtálakkal végezhető játékokkal ismertetjük meg a gyerekeket. Ezek a játékok fejlesztik a különféle részképességeket, amelyek központi alapjai a jó koncentrációnak, a kommunikációnak és a tanulásnak. A kezelés hatására még problémamentes gyerekeknél is hatékonyabbá, könnyedebbé válhat a tanulás, a kisebb – nagyobb hétköznapi kihívások kezelése nem jár erőfeszítéssel, kiegyensúlyozottabb lelki és fizikai állapotot eredményez.

A hangtálak rezgése fizikai és mentális síkon egyaránt ellazultsághoz vezet, az agy alfa hullámaira hat, ami lehetővé teszi, hogy testünk öngyógyító mechanizmusai működésbe lépjenek. Kifejezetten kellemes terápia. Jól alkalmazható lelki hátterű problémáknál pl. tanulási, kommunikációs problémák, különböző viselkedési zavarok – pl. ismeretlen hátterű, túlzott agresszió, akaratosság, szorongás, hiperaktivitás, visszahúzódó magatartás, figyelemkoncentrációs nehézségek – esetén.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • Tibeti hangtálas relaxáció gyerekeknek 7 000 Ft

    5-10 éves kor között - 20-30 perc

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Tibeti hangtálas relaxáció

Gyerekeknek – Tibeti hangtálas relaxációra