Gyerekeknek – Tibeti hangtálas relaxáció

Gyorslinkek

Gyerekeknek – Hangtálas relaxáció

Egészségközpontunkban természetes gyógymódokat kínálunk a családok mindennapjait befolyásoló problémákra. Természetes gyógymódokkal próbáljuk segíteni a családokat kezeléseinkkel úgy, hogy nem terheljük feleslegesen a fiatal és felnőtt szervezetet, hanem annak öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk megfelelő kontroll mellett, hogy gyermekeik életerős felnőttekké váljanak.

Rólunk mondták
homeopátia gyerekeknek

A hangtálas relaxáció segít a viselkedési rendellenességeken, tanulási nehézségeken és kommunikációs zavaroknál. A foglalkozások keretében hangtálakkal végezhető játékokkal ismertetjük meg a gyerekeket. Ezek a játékok fejlesztik a különféle részképességeket, amelyek központi alapjai a jó koncentrációnak, a kommunikációnak és a tanulásnak. A kezelés hatására még problémamentes gyerekeknél is hatékonyabbá, könnyedebbé válhat a tanulás, a kisebb – nagyobb hétköznapi kihívások kezelése nem jár erőfeszítéssel, kiegyensúlyozottabb lelki és fizikai állapotot eredményez.

A hangtálak rezgése fizikai és mentális síkon egyaránt ellazultsághoz vezet, az agy alfa hullámaira hat, ami lehetővé teszi, hogy testünk öngyógyító mechanizmusai működésbe lépjenek. Kifejezetten kellemes terápia. Jól alkalmazható lelki hátterű problémáknál pl. tanulási, kommunikációs problémák, különböző viselkedési zavarok – pl. ismeretlen hátterű, túlzott agresszió, akaratosság, szorongás, hiperaktivitás, visszahúzódó magatartás, figyelemkoncentrációs nehézségek – esetén.

Már itt is találkozhatott velünk

Ár

  • Tibeti hangtálas relaxáció gyerekeknek 8 000 Ft

    5-10 éves kor között - 20-30 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Ksuz István

Ksuz István

Tibeti hangtálas relaxáció
Ksuz István vagyok, 1975-ben születtem Győrben. 14 éves korom óta zenélek, basszusgitározom aktívan zenekarban. Már fiatal koromban is nyitott voltam a keleti kultúrákra, vallásokra, az alternatív gyógymódokra. Akkor még nem gondoltam, hogy évekkel később részt veszek egy találkozón, ahol kipróbálhatok különböző hangterápiás eszközöket (hangtálak, gongok, hangvillák stb.) és olyan mély benyomást tesznek rám, hogy már a hazafele úton tudni fogom, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Hamarosan egy ismert, és tapasztalt terapeutától megtanulhattam, hogyan kell helyesen és tudatosan használni ezeket a csodálatos termékeket, és tudásom azóta is folyamatosan bővítem.

Kapcsolódó kezeléseink

Gyerekeknek – Tibeti hangtálas relaxáció
Jelentkezés

Gyerekeknek – Tibeti hangtálas relaxációra

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.