Hagyományos Kínai Orvoslás

Gyorslinkek

Ismerje meg a hagyományos kínai orvoslást!

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) több mint 3500 éves múltra tekint vissza, alapja a taoista filozófia és a dialektika. A HKO a gyakorlat és a gondolkodás összefüggő, önálló rendszere, amelyet több mint 2000 éven át fejlesztettek tovább.  Ősi leírásokra alapozva, klinikai megfigyelések, vizsgálatok és a kritikus gondolkodás folyamatának az eredménye. Tapasztalati tudomány.

HKO a fizikai és mentális rendellenességek korai észlelésére összpontosít, amelyeket a betegség kifejlődése előtt kezel. Ebből a szempontból a HKO erősen a betegségek megelőzésére fordítja a figyelmet, de a különböző, már meglévő akut és krónikus betegségek is sikeresen kezelhetők a HKO szelíd és célzott módszereivel. A hagyományos kínai orvoslás mindenkinek alkalmas a klasszikus nyugati orvostudomány kiegészítéseként.

Arra törekszik, hogy csökkentse, megszüntesse a páciens panaszait, helyreállítva a szervezet egyensúlyát vagy jelentősen javítsa annak életminőségét. Holisztikus szemléletű természetes gyógymód mellékhatások nélkül. A hagyományos kínai orvoslás terápia jellegű gyógymódokat alkalmaz, melyek viszonylagosan időigényesek.

 Minél régebben áll fent a betegség, annál tovább tart a javulás. A cél mindig a szervezet úgynevezett “energia-háztartásának” egyensúlyba hozatala. Az orvos nem a betegséget gyógyítja, hanem a szervezet öngyógyító képességét helyezi a probléma központjába.

Rólunk mondták

A HKO öt oszlopon áll, 5 tevékenységterületet foglal magába, ezek az akupunktúra, a gyógynövényterápia, Tui Na (kínai gyógymasszázs és kiropraktika) Qi Gong, táplálkozási tanácsadásA HKO kivizsgálás négy lépésben történik, kikérdezés, megtekintés, meghallgatás-szaglás, tapintás. E négy lépés során a HKO orvos fontos információkat gyűjt a betegről, melyeket rendszerezve egy szindrómát állapít meg. A HKO nem a tüneteket, hanem a betegség gyökerét kezeli. Sok hasonló betegséget a differenciál diagnózis segítségével különböztet meg, mely lényegesen növeli sikerességét.

A HKO kiemelt szerepet vállal a prevenció területén a betegségek megelőzésében, amelynek hatékony eszköze immunrendszerünk támogatása, kibillent egyensúlyának helyreállítása. A kínai gyógynövények évezredek óta bizonyítják eredményességüket, a lehető legegyedibb receptúra kialakítására nyílik lehetőség a konzultáció során a Páciens állapotának ismeretében.

Magyarországon öt éves HKO egyetemi képzésen szerzett diplomával lehet HKO praxist folytatni. Összefoglalóan a HKO tevékenységhez tartozik a nőgyógyászati, belgyógyászati, mentális, idegrendszeri, mozgásszervi, gerinc, allergiás, autoimmunrendszeri betegségek, rendellenességek kezelése.

A HKO kezelések sok esetben összetettek, a páciens egészségi problémája határozza meg, mely kezelési technikák kerülnek alkalmazásra.

Tekintse meg honlapunkon az akupunktúra és az ún. Tui Na kezelés további részletezését!

Már itt is találkozhatott velünk

HKO kezeléseink:

Ár

 • Hagyományos kínai orvoslás 6 000 Ft

  Anamnézis - 30 perc

 • Akupunktúra és gyógynövényterápia (első alkalom) 14 000 Ft

  Anamnézis, kezelési terv kialakítása és kezelés - 60 perc

 • Hagyományos kínai orvoslás konzultáció preventív gyógynövénytanácsadás 6 800 Ft (8 500 Ft helyett)

  Testelemzés és gyógynövénytanácsadás - 40 perc

 • Akupunktúrás kezelés 8 000 Ft

  További kezelés (kialakított kezelési terv alapján) - 40 perc

 • Fülakupunktúra 10 000 Ft

  Első alkalom / anamnézis és kezelés - 45 perc

 • Fülakupunktúra 5 000 Ft

  További kezelés (a kialakított kezelési terv alapján) - 20-25 perc

 • TUI NA kezelés Kínai gyógymasszázs és manuálterápia 15 000 Ft

  Anamnézis és kezelés - 75-90 perc

 • TUI NA kezelés Kínai gyógymasszázs és manuálterápia 13 000 Ft

  További kezelés (a kialakított kezelési terv alapján) - 70-75 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni és jól érezni magát a bőrében. A kisugárzásból adódó szépség az idő múltával némi külső támogatásra szorul. Elkerülhetetlenül megjelennek a ráncok, bőrhibák. Ez alól én sem vagyok kivétel. Fontosnak tartom a jó megjelenést, ezt a munkám is megköveteli. Hatékony megoldást kerestem. Így találtam rá a Rofé Kozmetikára. Már belépéskor kellemes, megnyugtató hangulat fogadott. Letisztult, de barátságos környezetben maximálisan profi kiszolgálásban volt részem. Egy kombinált, személyre szabott kezelést kaptam, ami teljesen feltöltötte a bőröm és a kozmetikus megnyugtató személyisége és halk relaxáló zene a lelkem is. Napok múlva is érezhető volt a hatása. A környezetemben többen megjegyezték, hogy milyen szép lett a bőröm. A dícséretek arra inspiráltak, hogy rendszeres, visszatérő vendég legyek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Ha nem érzed jól magad a bőrödben és szeretnél megújulni, mindenképp próbáld ki!😊

Lencse Lilian

Otthonosan, barátságosan berendezett terek fogadják az ide érkezőket. Kedvesek az itt dolgozók. Továbbá türelmesek a vendégekkel felmerülő bonyolult problémák esetén is. Köszönöm segítőkész munkájukat

K. Berni

A Rofé Naturale elhivatott szakemberi segítségével sikerült megtalálnom önmagam. Adri nyitott, segítőkész egy kivételes személyiség, aki szakmájában alapos és precíz. Számomra nagy segítség volt a megfelelő alapanyagok megtalálásában és a helyes étkezések, valamint a tudatos életmód kialakításában. Adriban nem csupán egy profi Dietetikust találtam, hanem egy optimista, tudatos embert, akinek a tanácsait megfogadva úgy érzem jó úton haladok célom eléréséhez. Úgy gondolom az igazi fejlődés úgy teljes, ha lelkileg is kiegyensúlyozottak vagyunk, ha megtaláljuk a megoldást mélyen elraktározott problémáinkra, felismerjük, hogy bármi lehetséges. Szidi a komplex Access Bars technikájával megadja a felismerés lehetőségét egy tudatos és sikeres, magabiztos élethez. Hálás vagyok, hogy rájuk találtam!

B. Ági

Csendes, tiszta és rendezett tér fogadja a belépőket. A kezelésre rövid határidővel lehet időpontot kapni. Nincs csúszás, a megbeszélt időpontban van bármely kezelés, ami udvarias és kedves légkörben zajlik.

K. Peti

A tibeti hangtálas relaxáció szuper volt, István kedves és profi! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elszabadulni a hétköznapok forgatagából, és testileg-lelkileg kikapcsolni. 😊

M. Annamari

Leonid doktor úrhoz bátran fordulhattam, akár egy állapotfelmérésről, akár konkrét panaszról volt szó. Az embert egészében vizsgálja, nemcsak a tüneteket. A táplálkozástól a testmozgásig, az élet különböző területein ad megszívlelendő tanácsokat....,és nem utolsó sorban visszavár, mert érdekli a javulás folyamata is.

Sz. Árpád

A Rofé-ban egy különleges hangfürdőben volt részem. István mesteri módon teremt olyan atmoszférát "hangszerei" által, ami pár percen belül ellazítja a megfeszült izmokat és teljesen kikapcsol. Ahogy Ő mondja: "a hangtál akkor is dolgozik, ha nem hiszel benne" - és tényleg. Vigyázat, függőséget okoz 😏👍

Sz. Árpád

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs

Károly Renáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Kapcsolódó kezeléseink

Hagyományos Kínai Orvoslásra

Hagyományos Kínai Orvoslás

Jelentkezés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés