Kihagyhatatlan 30%-os nyárváró kedvezmények a Rofé Naturale Egészségközpontban!

Kényeztető arcmasszázs lifting hatással

Gyorslinkek

Kényeztető lifting masszázsok értékes Thalion hatóanyagokkal

Gondolt már rá, milyen jó lenne egy hosszú, fárasztó nap végén egy kényeztető arcmasszázs? Nálunk nem csak a masszázs jótékony hatását élvezheti, de a legkiválóbb minőségi hatóanyagokat is.

kezelést a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, ami számos bőrproblémára nyújt megoldást. Azonnal felszívódó kozmetikumok és látványos kezelések, természetes hatóanyagokkal és algákkal a világ legtisztább vizű tengeréből.

A megfelelően végzett masszírozás jótékony hatással van a szervezetünkre, illetve a bőrünkre is. A masszázs során keletkezett hő az idegrendszeren keresztül hat, amely megváltoztatja a vérerek állapotát. Ezek jelentősen kitágulnak és felgyorsul a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben. Gyorsul az anyagcsere is, amely hatására a szövetek felfrissülnek.

masszázsnak sokféle hatása ismert a bőrre és a vérerekre. A bőr bizonyos rétegeiben (irha és bőralja) lévő vérerekben keletkező vérbőség a bőrben jelentős mértékű változást okoz.

Rólunk mondták

Az arcmasszázs jótékony hatásai

 •            a hámképzés fokozódása
 •            az elhalt hámsejtek könnyű leválása
 •            a kötőszövet élettani folyamatainak a felgyorsulása
 •            a kötőszövet sejtjeinek fokozott képződése
 •            a kötőszövet rostjainak fokozott képződése.

A masszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is. A masszázs által létrejött vérbőség az arcbőr mirigyeinek a működését jelentősen befolyásolja. A mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz. A komedók képződésének kockázata is csökken a masszázs hatására. Az arc masszázsa tökéletes a zsírhiányos, illetve a seborrhoeás arcbőr kezelésére, illetve ápolására.

A szederjes arcbőr ápolására is jótékony hatású. Az ilyen típusú bőr lilás színű, hideg és érdes tapintású. Ez annak az oka, hogy a bőrben, a vénás hajszálerekben szán-dioxidos vér található.

Az arcmasszázs további jótékony hatásai

 •            a vénás erek keringése jelentős mértékben javul
 •            a bőr hőmérséklete megemelkedik
 •            könnyebben felszívódnak a tápanyagok
 •            a kozmetikai anyagok felszívódása gyorsabb
 •            az arcbőr sima, feszes és bársonyos lesz.

Egy masszázs nem csak a látható tünetek kezelésére szolgál, hanem a lelki egyensúlyt is képes helyrebillenteni. A lágy masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, szabaddá teszik a légzést, oldja a feszültségeket , segítenek az ellazulásban. Előfordulhat, hogy masszázs közben a vendég egyszerűen álomba merül. Ez is a test, a lélek és az elme mély ellazulásának jele.

Már itt is találkozhatott velünk

A masszázst számos elektrokozmetikai kezeléssel tudjuk kombinálni, ezek egyike az ultrahang.

Az ultrahang több milliméter mélyen behatol a szövetekbe és hatását ott fejti ki: az erek kitágulnak, az anyagcsere megélénkül, a sejtmembrán áteresztőképessége javul, a nyirokkeringés fokozódik, a gyulladási folyamatok mérséklődnek.

A kezelés során a hatóanyagokat ecsettel felvisszük a letisztított előkészített  bőrre, majd az ultrahangos kezelőfejjel lágyan körözünk az arcon, igény esetén dekoltázson is. Enyhe, ugyanakkor kellemes melegségérzetet lehet tapasztalni, ami összességében nagyon kellemes érzés a bőrnek. A kezelés befejezése a kényeztető arcmasszázs, amely ápolja és feltölti a bőrt.

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

 • Kényeztető lifting masszázs értékes Thalion hatóanyagokkal 11 900 Ft

  Arcmasszázs, nyak- és dekoltázsmasszázs - 50-60 perc

 • Intenzív feltöltő és kényeztető masszázs ultrahanggal, Thalion ampullákkal 14 800 Ft

  Arcmasszázs, nyak- és dekoltázsmasszázs - 70 perc

 • BEMER-kezelés kozmetikai arckezeléssel egyidejűleg (50%-os kedvezmény) 2 000 Ft

  9-12 perc

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Németh Ari
Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás

Kapcsolódó kezeléseink

Kényeztető arcmasszázs lifting hatással

Kényeztető arcmasszázs lifting hatással