Kényeztető arcmasszázs lifting hatással

Gyorslinkek

Kényeztető lifting masszázsok értékes Thalion hatóanyagokkal

Gondolt már rá, milyen jó lenne egy hosszú, fárasztó nap végén egy kényeztető arcmasszázs? Nálunk nem csak a masszázs jótékony hatását élvezheti, de a legkiválóbb minőségi hatóanyagokat is.

kezelést a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, ami számos bőrproblémára nyújt megoldást. Azonnal felszívódó kozmetikumok és látványos kezelések, természetes hatóanyagokkal és algákkal a világ legtisztább vizű tengeréből.

A megfelelően végzett masszírozás jótékony hatással van a szervezetünkre, illetve a bőrünkre is. A masszázs során keletkezett hő az idegrendszeren keresztül hat, amely megváltoztatja a vérerek állapotát. Ezek jelentősen kitágulnak és felgyorsul a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben. Gyorsul az anyagcsere is, amely hatására a szövetek felfrissülnek.

masszázsnak sokféle hatása ismert a bőrre és a vérerekre. A bőr bizonyos rétegeiben (irha és bőralja) lévő vérerekben keletkező vérbőség a bőrben jelentős mértékű változást okoz.

Rólunk mondták

Az arcmasszázs jótékony hatásai

 •            a hámképzés fokozódása
 •            az elhalt hámsejtek könnyű leválása
 •            a kötőszövet élettani folyamatainak a felgyorsulása
 •            a kötőszövet sejtjeinek fokozott képződése
 •            a kötőszövet rostjainak fokozott képződése.

A masszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is. A masszázs által létrejött vérbőség az arcbőr mirigyeinek a működését jelentősen befolyásolja. A mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz. A komedók képződésének kockázata is csökken a masszázs hatására. Az arc masszázsa tökéletes a zsírhiányos, illetve a seborrhoeás arcbőr kezelésére, illetve ápolására.

A szederjes arcbőr ápolására is jótékony hatású. Az ilyen típusú bőr lilás színű, hideg és érdes tapintású. Ez annak az oka, hogy a bőrben, a vénás hajszálerekben szán-dioxidos vér található.

Az arcmasszázs további jótékony hatásai

 •            a vénás erek keringése jelentős mértékben javul
 •            a bőr hőmérséklete megemelkedik
 •            könnyebben felszívódnak a tápanyagok
 •            a kozmetikai anyagok felszívódása gyorsabb
 •            az arcbőr sima, feszes és bársonyos lesz.

Egy masszázs nem csak a látható tünetek kezelésére szolgál, hanem a lelki egyensúlyt is képes helyrebillenteni. A lágy masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, szabaddá teszik a légzést, oldja a feszültségeket , segítenek az ellazulásban. Előfordulhat, hogy masszázs közben a vendég egyszerűen álomba merül. Ez is a test, a lélek és az elme mély ellazulásának jele.

Már itt is találkozhatott velünk

A masszázst számos elektrokozmetikai kezeléssel tudjuk kombinálni, ezek egyike az ultrahang.

Az ultrahang több milliméter mélyen behatol a szövetekbe és hatását ott fejti ki: az erek kitágulnak, az anyagcsere megélénkül, a sejtmembrán áteresztőképessége javul, a nyirokkeringés fokozódik, a gyulladási folyamatok mérséklődnek.

A kezelés során a hatóanyagokat ecsettel felvisszük a letisztított előkészített  bőrre, majd az ultrahangos kezelőfejjel lágyan körözünk az arcon, igény esetén dekoltázson is. Enyhe, ugyanakkor kellemes melegségérzetet lehet tapasztalni, ami összességében nagyon kellemes érzés a bőrnek. A kezelés befejezése a kényeztető arcmasszázs, amely ápolja és feltölti a bőrt.

A kezelés hatékonyságát növeli a BEMER mágnes- és fényterápia, mivel fokozza a vér- illetve nyirokkeringést, ezáltal a bőrbe vitt hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak.

Ár

 • Kényeztető lifting masszázs értékes Thalion hatóanyagokkal 13 000 Ft

  Arcmasszázs, nyak- és dekoltázsmasszázs - 45 perc

 • Intenzív feltöltő és kényeztető masszázs ultrahanggal, Thalion ampullákkal 16 400 Ft

  Arcmasszázs, nyak- és dekoltázsmasszázs - 60 perc

 • BEMER-kezelés kozmetikai arckezeléssel egyidejűleg (50%-os kedvezmény) 2 000 Ft

  50%kedvezmény a kozmetikai kezeléshez kapcsolódó Bemer -kezelés árából a kozmetikai kezeléssel egyidejűleg. 9-12 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Báló Judit

Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás
Báló Judit, szépségszakember, kozmetikus vagyok. A szakma iránti elkötelezettség már 30 éve része életemnek, melyből közel 10 évet külföldön töltöttem. Úgy gondolom, hogy a bőrápolást nem csak a külső, látható felületen kell kezdeni, hanem holisztikusan, testünk és lelkünk teljes egészével. Bőrünk, külsőnk állapota hatással van lelkiállapotunkra és megjelenésünkre. Szépség és egészség fenntartása fontos a külső és belső harmónia megőrzésében. Magas szintű szakmai hatékonysággal végzett, személyre szabott arc- és testkezelések és a folyamatos szakmai képzéseken való részvétel garantálja, hogy vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam. Célom, hogy a kozmetika a testi-lelki harmónia és professzionális bőrápolás helyszíne legyen. Ahol vendégeim a tökéletes kikapcsolódást élhetik át, és visszakapják bőrük természetes szépségét, fiatalságát.

Kapcsolódó kezeléseink

Kényeztető arcmasszázs lifting hatással
Jelentkezés

Kényeztető arcmasszázs lifting hatással

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.