Kényeztető lifting masszázsok értékes Thalion hatóanyagokkal

Gondolt már rá, milyen jó lenne egy hosszú, fárasztó napot egy kényeztető arcmasszázzsal zárni? Nálunk nem csak a masszázs jótékony hatását élvezheti, de a legkiválóbb minőségi hatóanyagokat is.

kezelést a francia Thalion termékcsaláddal végezzük, ami számos bőrproblémára nyújt megoldást. Azonnal felszívódó kozmetikumok és látványos kezelések, természetes hatóanyagokkal és algákkal a világ legtisztább vizű tengeréből.

A megfelelően végzett masszírozás jótékony hatással van a szervezetünkre, illetve a bőrünkre is. A masszázs során keletkezett hő az idegrendszeren keresztül hat, amely megváltoztatja a vérerek állapotát. Ezek jelentősen kitágulnak és felgyorsul a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben. Gyorsul az anyagcsere is, amely hatására a szövetek felfrissülnek.

masszázsnak sokféle hatása ismert a bőrre és a vérerekre. A bőr bizonyos rétegeiben (irha és bőralja) lévő vérerekben keletkező vérbőség a bőrben jelentős mértékű változást okoz.

Ilyen változások a következők:

  •            a hámképzés fokozódása
  •            az elhalt hámsejtek könnyű leválása
  •            a kötőszövet élettani folyamatainak a felgyorsulása
  •            a kötőszövet sejtjeinek fokozott képződése
  •            a kötőszövet rostjainak fokozott képződése.

A masszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is. A masszázs által létrejött vérbőség az arcbőr mirigyeinek a működését jelentősen befolyásolja. A mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz. A komedók képződésének kockázata is csökken a masszázs hatására. Az arc masszázsa tökéletes a zsírhiányos, illetve a seborrhoeás arcbőr kezelésére, illetve ápolására.

Jelentkezzen lifting masszázs kezelésre
phone:

06 96 769-196

email:

A szederjes arcbőr ápolására is jótékony hatású. Az ilyen típusú bőr lilás színű, hideg és érdes tapintású. Ez annak az oka, hogy a bőrben, a vénás hajszálerekben szán-dioxidos vér található.

Az arcmasszázs további jótékony hatásai:

  •            a vénás erek keringése jelentős mértékben javul
  •            a bőr hőmérséklete megemelkedik
  •            könnyebben felszívódnak a tápanyagok
  •            a kozmetikai anyagok felszívódása gyorsabb
  •            az arcbőr sima, feszes és bársonyos lesz.

Egy masszázs nem csak a látható tünetek kezelésére szolgál, hanem a lelki egyensúlyt is képes helyrebillenteni. A lágy masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, szabaddá teszik a légzést, oldja a feszültségeket , segítenek az ellazulásban. Előfordulhat, hogy masszázs közben a vendég egyszerűen álomba merül. Ez is a test, a lélek és az elme mély ellazulásának jele.

A masszázst számos elektrokozmetikai kezeléssel tudjuk kombinálni, ezek egyike az ultrahang.

Az ultrahang több milliméter mélyen behatol a szövetekbe és hatását ott fejti ki: az erek kitágulnak, az anyagcsere megélénkül, a sejtmembrán áteresztőképessége javul, a nyirokkeringés fokozódik, a gyulladási folyamatok mérséklődnek.

A kezelés során a hatóanyagokat ecsettel felvisszük a letisztított előkészített  bőrre, majd az ultrahangos kezelőfejjel lágyan körözünk az arcon, igény esetén dekoltázson is. Enyhe, ugyanakkor kellemes melegségérzetet lehet tapasztalni, ami összességében nagyon kellemes érzés a bőrnek. A kezelés befejezése a kényeztető arcmasszázs, amely ápolja és feltölti a bőrt.

Ár

Kényeztető lifting masszázs értékes Thalion hatóanyagokkal
10 500 Ft
Arc, nyak és dekoltázs - 50-60 perc
Intenzív feltöltő és kényeztető masszázs ultrahanggal, Thalion ampullákkal
13 000 Ft
Arc, nyak és dekoltázs - 70 perc
Jelentkezzen lifting masszázs kezelésre
phone:

06 96 769-196

email:

Munkatársaink

Németh Aranka
Németh Ari
Kozmetika, professzionális szépségtanácsadás

Kapcsolódó kezeléseink

Thalion Express Slimming narancsbőr elleni kezelés
A franciaországi Bretagne-ban található biorezervátumból származó hatóanyagokat tartalmazó THALION Slimming Scrub Pearls türkizkék tengeri gyöngyökből áll. Kettős hatású termék: testradírozás és narancsbőr kezelése egyben.
Fiatalító tű nélküli mezoterápia kezelés BINELLA szérumokkal
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt nagy tisztaságú hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőrbe.
Access Energetic Facelift
Az Access Consciousness Energetic Facelift® egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást fejt ki az egész testen.
Thalion professzionális mélytisztító kezelések