Kismamáknak – BEMER – terápia

Gyorslinkek

Kismamáknak természetesen

KISMAMÁKNAK

várandósság idején és szülés utáni időszakban

Első vagy többszöri alkalommal Édesanyává válni a női kiteljesedés egyik legnagyszerűbb csodája. Az új élet automatikus változást idéz elő az egész család életében. A harmonikus várandósság, a testi-mentális és lelki kiegyensúlyozottság kialakításában és megőrzésében nyújtunk támogató segítséget minden Egészségközpontunkhoz forduló kismamának és párnak. Munkánkat szakmai felelősséggel és nagyfokú empátiával végezzük.

Bizalmuk rendkívüli érték számunkra!

BEMER – terápia

(speciális mágnes- és fényterápiás orvostechnikai eszköz)

Egyedülállóan EU, CE és FDA minősítésű, öt világszabadalommal díjazott orvostechnikai eszköz!

A BEMER – jel testre továbbított egyedi impulzusa révén sokrétű pozitív hatást fejt ki a szervezet egészére. A szervezetre gyakorolt átfogó hatékonyságát elsősorban a vér mikrokeringésre kifejtett hatása hozza létre. A mikrokeringés pedig rendkívül fontos a szervezet működése szempontjából, segítségével történik a szerveztünk sejtjeinek táplálása, ezzel fiatalon tartása és a salakanyagok eltávolítása, a hajszálereken keresztül. Ha a mikrocirkulációban zavarok lépnek fel, akkor az előbb utóbb kóros elváltozásokhoz vezet. A terápia általában olyan betegségek és panaszok megelőző és kiegészítő kezelésében javasolt, amelyek kiváltó oka vagy tünete a zavart mikrokeringés, az erek elégtelen oxigénellátottsága.

Várandósság idején is biztonsággal használható, mivel mellékhatásmentes kezelés, a bioritmus által meghatározott, Földünk mágneses mezejével megegyező nagyságrendű az alkalmazott mágneses indukció.

Néhány terület, amelyen jó hatásfokkal alkalmazható:

 • menstruációs zavar, PCOS, pajzsmirigyproblémák
 • női, férfi hormonális rendellenességek
 • meddőség, potenciazavar kiegészítő terápiája
 • emésztési problémák
 • visszeres panaszok
 • diabétesz szövődményei
 • anyagcsere-betegségek
 • nyirokrendszer zavarai
 • sebgyógyulás, bőrirritációk
 • fogászati problémák
 • rándulások, ficamok, sérülések
 • mozgásszervi panaszok
 • migrén
 • alvászavar
 • krónikus fáradtság
 • stresszoldás esetén
 • immunrendszer erősítése érdekében
 • kozmetológiai felhasználásra.

Kiegészítő és önálló terápiaként is igénybe vehető kezelés, amely teljesen egyénre szabott, kúraszerű alkalmazását javasoljuk a kívánt hatás elérése érdekében. Egészségközpontunkban a BEMER 3000 SLT Plus klinikai készülék áll kedves Vendégeink rendelkezésére.

Ár

 • BEMER 3000SLT PLUS terápia 4 000 Ft

  Speciális mágnes- és fényterápiás orvostechnikai eszközzel - 12-24 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni és jól érezni magát a bőrében. A kisugárzásból adódó szépség az idő múltával némi külső támogatásra szorul. Elkerülhetetlenül megjelennek a ráncok, bőrhibák. Ez alól én sem vagyok kivétel. Fontosnak tartom a jó megjelenést, ezt a munkám is megköveteli. Hatékony megoldást kerestem. Így találtam rá a Rofé Kozmetikára. Már belépéskor kellemes, megnyugtató hangulat fogadott. Letisztult, de barátságos környezetben maximálisan profi kiszolgálásban volt részem. Egy kombinált, személyre szabott kezelést kaptam, ami teljesen feltöltötte a bőröm és a kozmetikus megnyugtató személyisége és halk relaxáló zene a lelkem is. Napok múlva is érezhető volt a hatása. A környezetemben többen megjegyezték, hogy milyen szép lett a bőröm. A dícséretek arra inspiráltak, hogy rendszeres, visszatérő vendég legyek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Ha nem érzed jól magad a bőrödben és szeretnél megújulni, mindenképp próbáld ki!😊

Lencse Lilian

Otthonosan, barátságosan berendezett terek fogadják az ide érkezőket. Kedvesek az itt dolgozók. Továbbá türelmesek a vendégekkel felmerülő bonyolult problémák esetén is. Köszönöm segítőkész munkájukat

K. Berni

A Rofé Naturale elhivatott szakemberi segítségével sikerült megtalálnom önmagam. Adri nyitott, segítőkész egy kivételes személyiség, aki szakmájában alapos és precíz. Számomra nagy segítség volt a megfelelő alapanyagok megtalálásában és a helyes étkezések, valamint a tudatos életmód kialakításában. Adriban nem csupán egy profi Dietetikust találtam, hanem egy optimista, tudatos embert, akinek a tanácsait megfogadva úgy érzem jó úton haladok célom eléréséhez. Úgy gondolom az igazi fejlődés úgy teljes, ha lelkileg is kiegyensúlyozottak vagyunk, ha megtaláljuk a megoldást mélyen elraktározott problémáinkra, felismerjük, hogy bármi lehetséges. Szidi a komplex Access Bars technikájával megadja a felismerés lehetőségét egy tudatos és sikeres, magabiztos élethez. Hálás vagyok, hogy rájuk találtam!

B. Ági

Csendes, tiszta és rendezett tér fogadja a belépőket. A kezelésre rövid határidővel lehet időpontot kapni. Nincs csúszás, a megbeszélt időpontban van bármely kezelés, ami udvarias és kedves légkörben zajlik.

K. Peti

A tibeti hangtálas relaxáció szuper volt, István kedves és profi! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elszabadulni a hétköznapok forgatagából, és testileg-lelkileg kikapcsolni. 😊

M. Annamari

Leonid doktor úrhoz bátran fordulhattam, akár egy állapotfelmérésről, akár konkrét panaszról volt szó. Az embert egészében vizsgálja, nemcsak a tüneteket. A táplálkozástól a testmozgásig, az élet különböző területein ad megszívlelendő tanácsokat....,és nem utolsó sorban visszavár, mert érdekli a javulás folyamata is.

Sz. Árpád

A Rofé-ban egy különleges hangfürdőben volt részem. István mesteri módon teremt olyan atmoszférát "hangszerei" által, ami pár percen belül ellazítja a megfeszült izmokat és teljesen kikapcsol. Ahogy Ő mondja: "a hangtál akkor is dolgozik, ha nem hiszel benne" - és tényleg. Vigyázat, függőséget okoz 😏👍

Sz. Árpád

Gyors és egyszerű időpont foglalàs, igényes környezet, teljeskörű szaktanàcsadàs

Károly Renáta

Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt a kezelés,udvariasak és nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Köszönöm szépen!

Nagy Józsefné

Talpreflexológián és hangtál terápian vettem részt, mindkettőt csak ajánlani tudom! Kellemes környezet, jó szakemberekkel!

Szij Beáta

Már többször voltam. Nagyon igényes környezetben, minőségi, prémium kategóriás termékekkel való arckezeléseket vettem igénybe. Nagyon látványos, kívül-belül szépültem, nyugodt környezetben, szuper szakemberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti, ha szép a bőre.

Molnárné B. Lívia

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Kapcsolódó kezeléseink

Kismamáknak – Homeopátiás szakorvosi tanácsadás

Homeopátiával jól kezelhetőek a gyakori jelenségek, mint a hányinger, hányás, emésztési panaszok, reflux, alacsony vérnyomás, fáradtság. Gondolhatunk rá megfázás, allergia, fejfájás, egyéb fájdalmak felbukkanásakor, amelyek nem kifejezetten a babaváráshoz köthetők.

Kismamáknak – Dietetika, táplálkozási tanácsadás

A terhességi cukorbetegség, mint a leggyakoribb panasz a kismamákat érintően – amennyiben a kismama szénhidrát-anyagcseréje a várandósságot megelőzően rendben volt – a 24-28. héten elvégzett szűrővizsgálat után derülhet ki.

Kismamáknak – Gyógymasszázs

A gyengéd és szakértő mozdulatok felüdíthetik az anya szervezetét, és könnyebbé tehetik a terhességgel, mint természetes állapottal járó kellemetlen tüneteket.

Kismamáknak – Komplex Access Bars

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Ahhoz nyújt segítséget, hogy képes légy úgy alakítani az életedet, hogy több legyél még annál is, mint amit hiszel.

Jelentkezem Kismamáknak szóló BEMER – terápiára

Kismamáknak – BEMER – terápia

Jelentkezés

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.

Jelentkezés