Kismamáknak – Homeopátiás szakorvosi tanácsadás

Gyorslinkek

Kismamáknak természetesen

KISMAMÁKNAK

várandósság idején és szülés utáni időszakban

Első vagy többszöri alkalommal Édesanyává válni a női kiteljesedés egyik legnagyszerűbb csodája. Az új élet automatikus változást idéz elő az egész család életében. A harmonikus várandósság, a testi-mentális és lelki kiegyensúlyozottság kialakításában és megőrzésében nyújtunk támogató segítséget minden Egészségközpontunkhoz forduló kismamának és párnak. Munkánkat szakmai felelősséggel és nagyfokú empátiával végezzük.

Bizalmuk rendkívüli érték számunkra!

Homeopátiás szakorvosi tanácsadás

A várandósság a női élet egyik legszebb időszaka. Tele van várakozással, kíváncsisággal és sok változással jár. A megváltozott állapotban megváltozik a szervezet hormonháztartása, keringése és reakciói.

Homeopátiával jól kezelhetőek a gyakori jelenségek, mint a hányinger, hányás, emésztési panaszok, reflux, alacsony vérnyomás, fáradtság. Gondolhatunk rá megfázás, allergia, fejfájás, egyéb fájdalmak felbukkanásakor, amelyek nem kifejezetten a babaváráshoz köthetők. Anya és magzata védelmében azonban a szervezetet és a fejlődést nem veszélyeztető módon kiemelt figyelemmel, óvatossággal és körültekintéssel szükséges eljárni.

terhesség középső szakaszában jelentkező kellemetlen tünetek okoznak panaszokat, amely lehet szédülés, vérszegénység, visszeresség, székrekedés, stb.

harmadik trimeszterben, ahogy a baba növekszik, fejlődik, a has növekvő térfogata miatt átmeneti nyomási tünetek, időszakos nehézlégzés, izom- és hátfájdalmak, lábszárgörcs, méhösszehúzódások, diszkomfort érzés jelenhetnek meg. Homeopátiás szerek segíthetnek a gördülékeny szülésre való ráhangolódásban is.

baba megszületését követően a szoptatási időszakban is kiváló segítséget nyújthatnak a tejtermelődés serkentésére, az esetlegesen jelentkező emlőgyulladás kezelésére, illetve a szoptatási időszak lezárásához kapcsolódó kérdések, kételyek kezelésére, a szelíd, fokozatos és szeretetteljes elválasztásra. Ezen túl a szülés utáni lelki regeneráció során, a szülés utáni depresszió, más néven „baby blues” megelőzése érdekében, illetve kezelésében is gondolhatunk homeopátiás szerekre.

Homeopátia kiegészítő terápiakánt alkalmazható a teherbeesés elősegítésére is.

A homeopátiás szerek semmilyen mérgező (toxikus) vegyi anyagot nem tartalmaznak. Nincs ellenjavallatuk, sem gyógyszerkölcsönhatás, sem mellékhatás nem léphet fel. A homeopata orvos számos tünet együttes figyelembevételével alakítja ki a javasolt homeopátiás szerek körét, potenciálját és adagolását, hogy azok valóban az Ön és gyermeke segítségére legyenek.

Ugyanakkor javasoljuk, hogy minden alkalommal beszélje meg a terápiát nőgyógyászával, védőnőjével is!

Ár

  • Homeopátiás szakorvosi konzultáció 15 000 Ft

    45 perc

  • Homeopátiás szakorvosi konzultáció - Kontroll 13 000 Ft

    Az első kezeléstől számított 8 héten belül érvényes - 30-40 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Dr. Ogoliouk Leonid

Dr. Ogoliuk Leonid

Orvosi homeopátia, fitoterápia
Dr. Ogoliuk Leonid vagyok. Homeopata orvos, 34 éves orvosi praxis tapasztalattal, ebből 30 évet a homeopátiának szentelve. 1986-ban általános orvosi, majd 1988-ban klinikai farmakológus orvosi diplomát szereztem a moszkvai Patrice Lumumba Népek Barátsága Egyetemen. 1991-ben kaptam homeopata diplomát. 1991 óta dolgozom Magyarországon, diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen honosítottam, mint klasszikus homeopata, fitoterapeuta. Azóta folyamatosan bővítem a homeopátiás szaktudásomat magyarországi és külföldi tanfolyamokon. A homeopátia feladata – a szervezet egyensúlyának helyreállítása, az öngyógyító folyamatok segítése. Az eljárás a szakmai keretek betartása mellett hatásos krónikus, ismétlődő problémák ellen már csecsemőkortól. A homeopátiának nincsenek mellékhatásai, ugyanakkor megvannak a határai. Biztos vagyok benne, hogy a jövő egyre inkább az integrált tudományé, amikor mind a hagyományos, mind a homeopátiás módszerek együttesen, egymást kiegészítve hatnak.

Kapcsolódó kezeléseink

Kismamáknak – Homeopátiás szakorvosi tanácsadás
Jelentkezés

Jelentkezem Kismamáknak szóló Homeopátiás szakorvosi tanácsadásra

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.