Kismamáknak – Komplex Access Bars

Gyorslinkek

Kismamáknak természetesen

KISMAMÁKNAK

várandósság idején és szülés utáni időszakban

Első vagy többszöri alkalommal Édesanyává válni a női kiteljesedés egyik legnagyszerűbb csodája. Az új élet automatikus változást idéz elő az egész család életében. A harmonikus várandósság, a testi-mentális és lelki kiegyensúlyozottság kialakításában és megőrzésében nyújtunk támogató segítséget minden Egészségközpontunkhoz forduló kismamának és párnak. Munkánkat szakmai felelősséggel és nagyfokú empátiával végezzük.

Bizalmuk rendkívüli érték számunkra!

Komplex Access Bars

„Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Ahhoz nyújt segítséget, hogy képes légy úgy alakítani az életedet, hogy több legyél még annál is, mint amit hiszel.

Ha képes lennél meglátni, hogy milyen csodálatos a lényed, a személyed és a hozzájárulásod az élethez magához; akkor többé nem lenne semmiféle kifogásod arra, hogy boldogtalan legyél.” Gary Douglas

Kutatások  szerint életünk 95%-át a tudatalatti elme irányítja. Mikor egy fontos dologban döntést hozunk, valójában a bennünk lévő hitrendszereink alapján tesszük ezt elsősorban.

A Komplex Access Bars egy olyan eljárás, melynek során a fejen lévő 32 pont (minden egyes pont egy-egy életterületért felelős) gyengéd érintésével az agyhullámok lelassulásával (théta) oldódnak azok az érzések, nézőpontok, beidegződések, ítélkezések, elgondolások, amelyek akadály formájában jelentek meg a mindennapokban. Az Access Bars –szal a mások által átvett hitrendszereket is maga mögött tudja hagyni az anyuka a szüléssel kapcsolatosan, ezáltal a szülést könnyedebben, természetesebben élheti meg, mint ahogyan az korábban másoktól hallhattaAz eljárás hatására a kismamák könnyebben találhatják meg az egyensúlyt az anyaság és nőiesség között.

Várandósság alatt, ha a kismama stresszes, aggódik a várandósága/baba miatt, A Komplex Access Bars segít eloszlatni a negatív gondolatokat, és teret teremt a pozitív impulzusok befogadására. Ezáltal a magzat is mentesül az anyán keresztül rá is ható feszültségekre, ami a későbbiekben a baba érzelmi állapotán, pozitív módon visszatükröződik. Tapasztalatok alapján azok a babák, akiknek az anyukája Komplex Access Bars-on vett részt várandóssága alatt, sokkal kiegyensúlyozottabbak, jobban szopiznak. Sok jel mutat arra is, hogy a toxémia hátterében pszichés okok is állhatnak. Amennyiben a feszültség mélyről fakad, igazi segítséget a szorongást okozó tudatos vagy tudattalan élmények feldolgozása jelentheti.

Az Access Bars azoknak a pároknak is segíthet sikertelen teherbeesés esetén, akiknél biológiailag nincs semmi akadálya a megtermékenyülésnek. Ilyenkor lelki blokkok, sérelmek, hitrendszerek elengedésével olyan energiák szabadulhatnak fel, amelyek teret engednek a baba természetes úton való megfoganásának.  Ebben az esetben célszerű a pár mindkét tagját kezelni, hisz a férfiak is hordozhatnak olyan lelki blokkokat, ami miatt nem jön létre a kívánt terhesség.

A várandósság 12. hetétől a 30. hétig ajánljuk a Komplex Access Bars igénybevételét.

 

Ár

  • Komplex Access Bars 14 800 Ft

    Heti – kétheti rendszerességgel ajánlott egy kúrán belül - 70 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Székely Szidónia

Székely Szidónia

Komplex Access Bars
Székely Szidónia vagyok, 53 évesen fordultam egy számomra teljesen új terület felé. Ott még azt gondoltam, hogy a küldetésem az, hogy mindenkit meg kell változtatnom, hogy az emberek életét át kell mozdítanom, hogy a vágyott életüket élhessék. Időközben az élettapasztalat rávezetett arra, hogy az elsődleges cél az én saját nézőpontjaim megváltoztatása kell legyen és ebben nagy segítségemre volt az Access Bars, mint eszköz. Így sokkal jobban el tudom fogadni a másik embert a véleményével, az életével, a gondolkodásával. Jelen helyzetben azoknak segítek, akik szeretnének változni, akik érzik, hogy nincs más lehetőségük, csak a változás, akik másként szeretnének élni, gondolkodni, nem akarnak tovább félni! Akarják az örömteli, könnyed, csodákkal tarkított életet és az egészséget. Hiszen, ha megváltoztatjuk a nézőpontjainkat, akkor nagy esély van arra, hogy megváltozzon az egészségi állapotunk is. Elengedni a múlt fájdalmait és megélni a jelen minden pillanatát, szépségét! A mottóm pedig az Access Bars egyik eszköze: Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!

Kapcsolódó kezeléseink

Kismamáknak – Komplex Access Bars
Jelentkezés

Jelentkezem Kismamáknak szóló Komplex Access Bars kezelésre

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.