Kismamáknak – Talpreflexológia

Gyorslinkek

Kismamáknak természetesen

KISMAMÁKNAK

várandósság idején és szülés utáni időszakban

Első vagy többszöri alkalommal Édesanyává válni a női kiteljesedés egyik legnagyszerűbb csodája. Az új élet automatikus változást idéz elő az egész család életében. A harmonikus várandósság, a testi-mentális és lelki kiegyensúlyozottság kialakításában és megőrzésében nyújtunk támogató segítséget minden Egészségközpontunkhoz forduló kismamának és párnak. Munkánkat szakmai felelősséggel és nagyfokú empátiával végezzük.

Bizalmuk rendkívüli érték számunkra!

Talpreflexológia

alpunkon lévő idegvégződések ingerlésével információt küldünk az agynak az adott szerv egészségi állapotáról, amely válaszként megfelelő mennyiségű, oxigén dús vért küld a szervnek, fokozva ezzel az adott terület méregtelenítését, salaktalanítását valamint a gyógyulási folyamatok beindulását.

Kismamáknál talpreflexológiát az első trimeszter után lehet alkalmazni, abban az esetben, ha nincs szervi akadálya. A kezelés segíti az emésztést, az immunrendszer kiegyensúlyozott működését, a nyirokkeringést, hat az ödémák megjelenése ellen, és ellazulást eredményez a terhesség alatt és az utána következő időszakban. A gyermekvállalás elősegítésében is fontos szerepet játszhat. A hormonokat elválasztó szervek kilépési pontjai is megtalálhatók a talpon.

Amikor a talpmasszázs kismamáknak sem ajánlott:

 • cukorbetegség, ha a beteg inzulinnal kezelt (egyéb esetben szabad)
 • veszélyeztetett várandósság teljes ideje alatt illetve a várandósság első 3 hónapjában (utána kifejezetten ajánlott)
 • a lábon található fertőző bőrbetegségek esetén (pl.: gomba, szemölcs)
 • láz
 • súlyos idegkimerültség
 • üszkösödés, ödéma a lábon
 • heveny gyulladás a visszerekben, vénákban, trombózis
 • rosszindulatú daganat, rákos megbetegedés
 • nyílt seb a masszírozandó területen
 • pacemaker
 • Talpreflexológia 14 000 Ft

  60 perc

 • Talpreflexológia - Kontrol 10 000 Ft

  Hetente javasolt kezelési terv alapján - 40 perc

Jelentkezés

Jelentkezés

Rólunk mondták

Már itt is találkozhatott velünk

Munkatársunk

Vég Elvira

Vég Elvira

Talpreflexológia, Gyógymasszázs
Vég Elvira vagyok reflexológus, természetgyógyász, gyógymasszőr. 15 éve kezdtem el ezekkel a terápiákkal foglalkozni, saját egészségem helyreállítása érdekében. 2009-ben vizsgáztam reflexológiából, majd 2010-ben gyógymasszőr oklevelet szereztem. Azóta is folyamatosan képzem magam. Hivatásként tekintek a munkámra, mert izgalmas, változatos, minden eset más, minden ember más irányból kell, hogy elérje az egyensúlyi állapotot, és ezen az úton én segítem, támogatom. Szeretem a kihívásokat, a megoldhatatlannak tűnő eseteket, alkalmazva a természetes gyógymódokat, tisztelve annak erejét és nagyságát.

Kapcsolódó kezeléseink

Kismamáknak – Talpreflexológia
Jelentkezés

Jelentkezem Kismamáknak szóló Talpreflexológiára

Segíthetünk?

Ha kérdése merül fel kezeléseinkkel kapcsolatban, esetleg bizonytalan a megoldási lehetőségekben, lépjen kapcsolatba velünk, és szakértő kollégáink mielőbb visszajeleznek.